Головна Новини Суспільство події У Хмельницькій області в аквапарку парами хлору отруїлися 16 дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Хмельницькій області в аквапарку парами хлору отруїлися 16 дітей

Після відвідування аквапарку у 16-х дітей з’явилися симптоми гострого отруєння

11 січня 2022, 00:50
Поділіться публікацією:

Під час поїздки в аквапарк, що розміщений в Хмельницькій області, 16 школярів з Вінничини надихались парів хлору і отримали гострі прояви отруєння. Про це інформує Центр громадського здоров’я.

У Хмельницькій області в аквапарку парами хлору отруїлися 16 дітей

Дітей доправили до лікарні (фото з відкритих джерел)

Жителі Вінницької області, це 50 мешканців, на вихідних здійснили поїздку до розважального комплексу в Хмельницькій області. Серед подорожуючих було 34 малюків, які мали від 2 до 7 років.

 Після того, як малеча побувала в аквапарку, в 16 малюків виникло гостре отруєння – кашель, задишки різних ступенів важкості, текли з очей сльози. Їх госпіталізували  до Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні. 13  малюків після медичних процедур відпустили по домівках, ще трьох  було шпиталізовано.

 Лікарі називають причини  отруєння, зокрема, парами хлору. Виявляється, малюки були майже безперервно в приміщенні, де працівники закладу використовують хімічні речовини для процесу дезінфекції. Малі вінничани перебували в аквапарку багато часу. З 08:30 ранку і майже до кінця дня – до 16:30 вечора.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Львівщині 10 дітей отруїлися невідомою речовиноюУ Львівській області у місті Новояворівськ щонайменше 10 дітей отруїлися невідомою речовиною. За дивних обставин отруїлися щонайменше 10 школярів. Посилаючись на Департамент цивільного захисту населення Львівської ОДА, всі потерпілі у день отруєння відвідували хокейний матч, який проходив  Льодовій арені. Повернувшись із гри, діти стали скаржитися на нездужання та погіршення самопочуття. У 11 грудня, четверо дітей госпіталізували до лікарні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини