Головна Новини Суспільство події На Львівщині 10 дітей отруїлися невідомою речовиною
commentss НОВИНИ Всі новини

На Львівщині 10 дітей отруїлися невідомою речовиною

У Львівській області у місті Новояворівськ щонайменше 10 дітей отруїлися невідомою речовиною

12 грудня 2021, 12:55
Поділіться публікацією:

У місті Новояворівськ, розташованому у Львівській області, за дивних обставин отруїлися щонайменше 10 школярів.

На Львівщині 10 дітей отруїлися невідомою речовиною

На Львівщині отруїлося 10 дітей (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє видання "Львівський портал", посилаючись на Департамент цивільного захисту населення Львівської ОДА, всі потерпілі у день отруєння відвідували хокейний матч, який проходив на місцевій Льодовій арені. Повернувшись із гри, діти стали скаржитися на нездужання та погіршення самопочуття. У суботу, 11 грудня, четверо дітей госпіталізували до медичного закладу.

Стан здоров'я школярів, за попередніми даними, є задовільним. Усі причини та обставини події зараз з'ясовуються. Про інцидент, який трапився, було поінформовано відповідні служби.

Нагадаємо, що в Іспанії померла 90-річна жінка. Вона стала першою жертвою спалаху лістеріозу внаслідок забруднення м'ясних продуктів небезпечною бактерією. Жінка вживала смажене м'ясо тієї марки, яка спровокувала спалах захворювання, та входила до "групи ризику" пацієнтів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у місті Коломия на Івано-Франківщині сталося масове отруєння. Понад 100 співробітників підприємства відчули ознаки харчової інтоксикації, пообідавши у їдальні. Стан понад 40 людей вимагав термінової госпіталізації. Решта потерпілих лікується амбулаторно.

Читайте також, що в одному з ліцеїв Боярки, що на Київщині, сталася трагедія. Там дві учениці сьомого класу отруїлися невідомою речовиною. Повідомляється, що одна з них померла, іншу госпіталізували. Голова адміністрації дав доручення профільним службам провести термінове розслідування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини