Головна Новини Суспільство події Під Києвом ліцеїстки отруїлися невідомою речовиною, одна з них померла
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Києвом ліцеїстки отруїлися невідомою речовиною, одна з них померла

Трагедія сталася в ліцеї Боярки

16 лютого 2021, 17:16
Поділіться публікацією:

В одному з ліцеїв Боярки, що в Київській області, сталася трагедія. Там дві учениці сьомого класу отруїлися невідомою речовиною. Повідомляється, що вона з них померла, іншу госпіталізували. Про це повідомили в Київській обласній державній адміністрації, передає РБК.

Під Києвом ліцеїстки отруїлися невідомою речовиною, одна з них померла

Під Києвом ліцеїстки отруїлися невідомою речовиною - фото з відкритих джерел

Відомо, що трагедія сталася в академічному ліцеї "Гармонія" 16 лютого:

"Згідно з оперативними даними, дві учениці сьомого класу взяли невідомі речовини, в результаті чого отруїлися. На жаль, одну дівчинку не вдалося врятувати. А друга школярка перебуває в лікарні в стані середньо стабільному", — розповіли в адміністрації.

Там також відзначили, що очільник адміністрації уже дав доручення профільним службам провести термінове розслідування інциденту.

Нагадаємо, що раніше в одному із загальноосвітніх навчальних закладів Кропивницького діти молодших класів звернулися до медичних працівників через погане самопочуття. Зокрема, школярі скаржилися на запаморочення, нудоту, блювоту. Двоє дітей через слабке стану медики госпіталізували до лікарні.

Інтернет-видання "Коментарі" також повідомляло про небезпеку отруєння свинцем. Незважаючи на те, що отруєння свинцем було загрозою протягом багатьох десятиліть, експерти стурбовані цим сьогодні більше, ніж будь-коли. Свинець є нейротоксическим хімічною речовиною, вплив якого може призвести до довгострокового пошкодження мозку, що розвивається дитини.

Також на нашому сайті можна прочитати про чотири продукти, які найчастіше є причиною отруєння. Вчені проаналізували статистику отруєнь за останні 20 років. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини