Головна Новини Суспільство події У Херсонській області рівень COVID-госпіталізацій досяг 80%
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсонській області рівень COVID-госпіталізацій досяг 80%

В Херсонській області два дні поспіль рівень госпіталізацій зростає

25 липня 2021, 16:19
Поділіться публікацією:

У деяких областях України залишається гостра ситуація із захворюваністю на коронавірус. Так, наприклад, у Херсонській області рівень госпіталізацій через коронавірус досяг 80%. Про це йдеться на сайті Міністерства охорони здоров'я.

У Херсонській області рівень COVID-госпіталізацій досяг 80%

Минулого разу госпіталізація в регіоні сягнула 69,8%. Фото: zp.gov.ua

В Херсонській області два дні поспіль рівень госпіталізацій зростає. До слова, минулого разу госпіталізація сягнула 69,8%, а цього разу — 80%.

Натомість у Луганській області, де вчора норму госпіталізацій була перевищена, ситуація покращилась до 41,8%.

"Коментарі" писали, що в Україні за останню добу виявили набагато менше випадків коронавірусу ніж зазвичай. Позитивні тести показали у 286 людей. Найбільше нових заражень зафіксували в Києві й Одеській області.

Раніше "Коментарі" писали, що чиновники Міністерства охорони здоров'я неодноразово зазначали, що єдиним шляхом перемогти коронавірусну пандемію є масова вакцинація і створення колективного імунітету. Темпи вакцинації останнім часом дійсно збільшилися.

Очільник Міністерства охорони здоров'я Віктор Ляшко вважає, що справа — не в назві або країні-виробнику. Найважливішим для будь-якої людини, яка зважилася на вакцинацію, має бути те, що препарат введений і почав "працювати" на благо організму.

Раніше повідомлялося, що українців можуть почати зобов'язувати до отримання щеплення проти COVID-19. За словами начальника ГУ Держслужби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів у м. Київ Олега Рубана, такої ймовірності не варто виключати.

Також медики розповіли про побічні реакції організму після щеплення від коронавірусу. Адже деякі симптоми можуть викликати занепокоєння.

Крім цього, фахівці розповіли, чого категорично не можна робити після щеплення. Зокрема українцям не радять збивати високу температуру тіла, займатися самолікуванням, наприклад, приймати антибіотики. У МОЗ також розповіли, які побічні ефекти викликають занепокоєння. І якщо пацієнту стає гірше, потрібно негайно звертатися до лікаря.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини