Головна Новини Суспільство події У Харкові – серія вибухів: окупанти обстрілюють житлові будинки (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Харкові – серія вибухів: окупанти обстрілюють житлові будинки (ВІДЕО)

Російські загарбники продовжують обстрілювати Харків: під прицілами знову опинилися житлові райони

2 березня 2022, 15:30
Поділіться публікацією:

Харків залишається однією з "найгарячіших" точок в Україні, тому що російські війська вже 7-й день продовжують спроби захоплення міста, але наші захисники мужньо тримають оборону і не дозволяють окупантам досягти своєї мети.

У Харкові – серія вибухів: окупанти обстрілюють житлові будинки (ВІДЕО)

Обстріли у Харкові / Фото: 24 канал, Анна Черненко, Владимир Павлов

Півгодини тому житлові райони Харкова знову опинилися під обстрілами. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, опублікувавши відео, на якому видно, як супротивник обстрілював будинки мирних мешканців.

"Прямо зараз обстріл житлових будинків у Харкові", — написав він.

Відомо, що вдень 2 березня окупанти атакували в Харкові телевежу, випустивши два снаряди, але об'єкт залишився неушкодженим, а персонал встигли евакуювати. Про це розповіли в Telegram-каналі "Суспільне. Харків".

Нагадаємо, що сьогоднішнього ранку, 2 березня, у Харкові знову, на жаль, було неспокійним. Супротивник продовжив обстрілювати центр міста. Внаслідок вибуху спалахнув корпус університету ім. Каразіна та частина будівлі, де розташоване управління Нацполіції.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 1 березня війська Російської Федерації продовжили обстрілювати Харків, стріляючи вже не тільки по військових об'єктах, а й по мирних жителях. У центрі міста окупанти здійснили ракетний обстріл. Відео вибуху опубліковано у соціальних мережах.

Також читайте, що російські війська продовжують обстрілювати історичне місто Чернігів. Сьогодні, 2 березня, російські війська знову вдарили крилатою ракетою по місту. Внаслідок обстрілу постраждала будівля поліції та районної лікарні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини