Головна Новини Суспільство події У Харкові батько викрав маленьку дочку, відвіз її в "ЛНР" і вимагає викуп
commentss НОВИНИ Всі новини

У Харкові батько викрав маленьку дочку, відвіз її в "ЛНР" і вимагає викуп

Після цього вони розлучилися і колишній чоловік на час притих

24 червня 2021, 05:33 comments1375
Поділіться публікацією:

Страшний інцидент стався в Першій столиці. Дівчинка трирічного віку виявилася в полоні у власного батька — на окупованій території Луганської області. Він забрав дитину в гості й викрав, а тепер вимагає за неї викуп, повідомляє "Сегодня".

У Харкові батько викрав маленьку дочку, відвіз її в "ЛНР" і вимагає викуп

Чоловік весь час обманював дружину. Фото: Сьогодні

Скандали в парі почалися до того, як чоловік відвіз дитину. За словами жінки, чоловік її бив, душив до втрати свідомості.

"Він мене почав душити. Дитина почала заступатися за мене — "Не бий маму!". Він її відштовхнув ногою. Як там вона вдарилася, що там було далі — я не знаю. Я тоді була без свідомості. Підходить дитина, каже: "Мене тато штовхнув". Я знімаю їй шапку — у неї все в крові ззаду було", — сказала мати Софії Христина Мазур.

Після цього вони розлучилися і колишній чоловік на час притих: носив дочки подарунки, приділяв увагу. В один день він попросив з'їздити з малятком до батьків, на окуповану територію. І обіцяні Христині два тижні розлуки з Софією тривають десятий місяць.

Крістіна з'ясувала: чоловік весь час їй брехав. Говорив, що їздив на заробітки, але насправді в цей час допомагав бойовикам. Крім того, Олексій Жарченко виявився в базі "Миротворця".

Зараз чоловік шантажує колишню дружину фотографіями дівчинки зі зброєю. Вимагає за дитину 10 тисяч доларів. Спочатку жінка навіть думала позичити й віддати гроші, але гарантій повернення Софії колишній чоловік не давав. Тому зверталася до його друзям, родичам, в поліцію і чиновникам. І до волонтерів, щоб надати розголосу.

Як повідомлялось раніше, співробітники Служби безпеки України (СБУ) виявили та заарештували колишнього бійця так званої "ЛНР", який працював поліцейським в Луганській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.segodnya.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини