Головна Новини Суспільство події У Грузії пасажирський автобус впав у прірву з 80-метрової висоти
commentss НОВИНИ Всі новини

У Грузії пасажирський автобус впав у прірву з 80-метрової висоти

В результаті події 17 осіб загинуло

24 серпня 2020, 14:47 comments1923
Поділіться публікацією:

Пасажирський автобус, який здійснював нерегулярні перевезення, по території Грузії, зірвався з ущелину і впав з 80-метрової висоти. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ Грузії.

У Грузії пасажирський автобус впав у прірву з 80-метрової висоти

За попередніми даними, 17 пасажирів автобуса загинули на місці, ще трьом вдалося вижити, але травми дуже серйозні. Рятувальники, які оперативно прибули на місце події, встигли перевезти вижили ближче до траси, щоб автомобіль швидкої допомоги зміг їх якомога швидше забрати.

Сам інцидент стався в селі Шатілі, приблизно в 150 кілометрах від Тбілісі. На даний момент спецслужби проводять операції, щоб з'ясувати причину трагедії. Попередні показання показують, що у автобуса відмовили гальма.

Як раніше повідомляли "Коментарі", 13 серпня в Кіровоградській області зіткнулися два пасажирські автобуси , які не розминулися біля села Великі Трояни. Це сталося приблизно о третій годині ночі. Один з водіїв вирішив з'їхати на узбіччя — він запідозрив, що виникли проблеми з двигуном і хотів це перевірити. У цей час позаду їхав ще один автобус в тому ж напрямку. У якийсь момент він на швидкості влетів в перший автобус.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини