Головна Новини Суспільство події У Єрусалимі на зупинках пролунали вибухи: є загиблі та поранені (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Єрусалимі на зупинках пролунали вибухи: є загиблі та поранені (ФОТО, ВІДЕО)

Наразі відповідальності за теракт ніхто на себе не взяв. Поліція проводить всебічне розслідування та намагається встановити винних.

24 листопада 2022, 00:10
Поділіться публікацією:








На місці вибухів працювали правоохоронці, рятувальники та медики швидкої допомоги. Наразі відомо про двадцять постраждалих, двоє з яких у критичному стані. Повідомляється, що загинув підліток. Стан деяких постраждалих залишається нестабільним.

У Єрусалимі на зупинках пролунали вибухи: є загиблі та поранені (ФОТО, ВІДЕО)

Теракт у Єрусалимі


Вранці в середу в двох місцях, розташованих біля в'їзду в Єрусалим, здетонувало два вибухові пристрої. Перший вибух стався на зупинці громадського транспорту у Гіват-Шаулі близько 7:00. Другий вибух пролунав в автобусі на перехресті Рамот неподалік першої локації буквально за півгодини.

У Єрусалимі на зупинках пролунали вибухи: є загиблі та поранені (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2


За попередніми даними, здетонували саморобні вибухові пристрої, які були додатково "начинені" цвяхами та болтами для збільшення радіуса ураження. Вибухівку привели в дію дистанційно. Пристрої перебували у сумках, які терористи залишили у місцях скупчення людей.


Оскільки вибухи сталися в ранковий час, який завжди вважається годиною-пік, то постраждалих виявилося чимало. За інформацією місцевих медиків, постраждали понад 15 осіб. Люди отримали травми різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані. На жаль, внаслідок теракту у лікарні помер підліток.


Правоохоронці висунули версію про те, що вибухи, що послідували один за одним, — це не збіг, а добре продумана та скоординована атака. За інформацією світових ЗМІ, поліцейські вже затримали трьох палестинців, які підозрюються в причетності до теракту.


У Єрусалимі на зупинках пролунали вибухи: є загиблі та поранені (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3


Також повідомляється про те, що прем'єр-міністр Єрусалима, що йде, Яїр Лапід скликав екстрену нараду з керівниками національної служби безпеки.

Раніше "Коментарі" писали: атака на Бєлгород під чужим прапором: яку провокацію може готувати Кремль – чи розуміють це росіяни . Після таких історій, як Беслан, "Норд-ост", підірвані будинки в Москві, підводний човен "Курськ" — від путінського режиму можно очікувати всього чого завгодно.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини