Головна Новини Суспільство події У Єгипті зґвалтували 5-річну українку, яка відпочивала з сім'єю, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Єгипті зґвалтували 5-річну українку, яка відпочивала з сім'єю, - ЗМІ

В лікарню Шарм-ель-Шейха з ознаками зґвалтування надійшла 5-річна дівчинка, яка перебувала на відпочинку разом з батьками

4 вересня 2020, 14:21 comments1968
Поділіться публікацією:

На курорті в Єгипті сталася трагедія з сім'єю українських туристів. Як повідомляє Klymenko Time з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах, учора в поліцію Сум надійшло повідомлення від МЗС України про те, що в Єгипті могли зґвалтувати 5-річну дитину.

У Єгипті зґвалтували 5-річну українку, яка відпочивала з сім'єю, - ЗМІ

Згідно з даними видання, в лікарню Шарм-ель-Шейха з ознаками зґвалтування поступила 5-річна дівчинка, яка перебувала на відпочинку разом з батьками. Повідомляється, що у дитини були характерні для зґвалтування травми, проте, за версією мами, дівчинка невдало стрибнула в басейн. У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом можливого сексуального насильства і перевіряють інформацію.

Нагадаємо, на початку вересня свої кордони для України відкрили ще три країни. Йдеться про Республіку Конго, Бразилію та Домініканську республіку. Тепер українці можуть подорожувати в 48 держав. Про це під час онлайн-брифінгу повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. Глава відомства також нагадав, що під час планування подорожей українці можуть скористатися інтерактивною картою Міністерства закордонних справ, яка дозволяє перевірити можливість для українців в'їзду та транзиту через територію певної країни. Так, згідно з даними цієї карти, найчастіше жителі нашої країни цікавляться подорожами в Чорногорію, Угорщину, Туреччину, Хорватію і Польщу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини