Головна Новини Суспільство події У ДСНС розкритикували Геращенка: відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДСНС розкритикували Геращенка: відома причина

Світлана Водолага заявила, що Геращенко здає точки ворогу

14 березня 2022, 16:50 comments4181
Поділіться публікацією:

Спікерка управління ДСНС України в місті Києві  Світлана Водолага піддала різкій критиці дії високопосадовця Міністерства внутрішніх справ Антона Геращенка, який в своєму повідомленні відзвітувався про успіхи  військових протиповітряної оборони столиці, що вчергове збили над Києвом ворожу ракету. Радник міністра оприлюднив район, де впали  уламки ракети.

У ДСНС розкритикували Геращенка: відома причина

Антон Геращенко (фото з відкритих джерел)

Як  зазначила Світлана Водолага, столицю знову обстрілювали, зруйнована п'ятиповерхівка, є жертви. Авторка повідомлення звертається до радника міністра внутрішніх справ, який за її словами вже третій раз  сьогодні здав  російським військовим точки, які вони ще не обстріляли. Бо називає адреси, куди влучають ворожі снаряди.

 "Досить! Досить давати недостовірну інформацію й бути першим, не перевіривши її. Давати точні координати, де вороги обстрілюють наші житлові квартали. Досить", — сказала представниця ДСНС, що вела стрім з Подолу, де сьогодні російська ракета влучила в житлову п'ятиповерхівку.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в ДСНС повідомили про наслідки ворожого ракетного удару у містах Київської області. В Київському регіоні після російського ракетного обстрілу, який відбувся в понеділок, 28 лютого, пошкоджені житлові багатоповерхівки  в містах Васильків, Біла Церква та населеному пункті Калинівка.За оприлюдненою відомством інформацією, в Білій  Церкві  зараз працює  кілька одиниць  техніки Державної  служби з надзвичайних ситуацій, а у  населених пунктах Калинівка та на Васильків рятувальники не можуть поки допомогти потерпілим  через обстріли.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини