Головна Новини Суспільство події В ДСНС повідомили про наслідки ворожого ракетного удару у містах Київської області
commentss НОВИНИ Всі новини

В ДСНС повідомили про наслідки ворожого ракетного удару у містах Київської області

У двох населених пунктах рятувальники не могли працювати через обстріли

28 лютого 2022, 22:51 comments1011
Поділіться публікацією:

В Київському регіоні після російського ракетного обстрілу, який відбувся в понеділок, 28 лютого, пошкоджені житлові багатоповерхівки  в містах Васильків, Біла Церква та населеному пункті Калинівка, пише УНІАН, за повідомленням ДСНС.

В ДСНС повідомили про наслідки ворожого ракетного удару у містах Київської області

Головне управління ДСНС України у Київській області (фото: facebook.com)

 За оприлюдненою відомством інформацією, в Білій  Церкві  зараз працює  кілька одиниць  техніки Державної  служби з надзвичайних ситуацій, а у  населених пунктах Калинівка та на Васильків рятувальники не можуть поки допомогти потерпілим  через обстріли.

Після 19:00 вечора  в цих містах  ракетними ударами були зруйновані п’ятиповерхові будівлі  одного з  міських гуртожитків та  міських житлових будівель.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україні створили Об'єднаний центр з пошуку та звільнення полонених.За оприлюдненою працівниками відомства інформацією,  вже в ці дні працівники центру уточнюють списки зниклих співвітчизників, щоб розшукати та повернути рідним кожного громадянина України, що можливо потрапив в полон або зник  в хаосі війни.  Разом з тим, ця нова пошукова організація відповідає на запити представників родин окупантів з Росії. Як зазначають співробітники Служби безпеки нашої країни, матері з РФ, якщо ви хочете побачити та повернути  своїх дітей, звертайтесь. Адже ваша країна  не має наміру  про них клопотатись. Тепер тільки ви маєте можливість потурбуватись про своїх дітей. 

Також "Коментарі" інформували про те, що  біля Києва окупанти розстріляли батька на очах у синаУ селі Іванкове, що у Київській області, ворог розстріляв автомобіль, де знаходилися цивільні люди. Під обстріл потрапив чоловік, який загинув прямо на очах у свого сина. Відео та інформацію про цей злочин опублікувала пресслужба ЗСУ.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини