Головна Новини Суспільство події У Дніпропетровській області машина влетіла у пішоходів, загинула жінка з 3-річним сином
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпропетровській області машина влетіла у пішоходів, загинула жінка з 3-річним сином

Медики госпіталізували 9-річну дівчинку та 65-річну жінку

26 листопада 2021, 22:40
Поділіться публікацією:

В Дніпропетровській області, в місті Кам'янське  26 листопада після 17 години  вечора сталась смертельна аварія.  Авто збило чотирьох людей. На місці трагедії залишились померлі  після зіткнення -35-річна городянка та її 3-річний малюк. Про це інформує відділ комунікацій Нацполіції Дніпропетровського регіону.

У Дніпропетровській області машина влетіла у пішоходів, загинула жінка з 3-річним сином

В аварії загинули люди (фото з відкритих джерел)

Смертельна автотроща  мала місце на вулиці Січеславський шлях, там неподалік  розташований міський готель.

 Місцевий 50-річний кермувальник, який  мчав кудись на вітчизняному авто ЗАЗ, влетів в юрбу людей. Він збив чотирьох мешканців міста, двох городянок та двох діток.  Під час ДТП смертельних травм зазнала молода 35-річна мама, її важко травмований 3-річний малюк помер в медичному закладі. Також швидка завезла до медичного закладу 9-річну дитину та 65-річну мешканку цього міста. На місці ДТП працюють працівники поліції, які опитують свідків та визначають причину дорожньої пригоди.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Дніпрі водій збив на пішохідному переході 83-річну пенсіонеркуВ обласному центрі Дніпровщини під час вуличного ДТП кермувальник автомашини наїхав на пішохідному переході на стареньку бабусю. Від сильного удару вона впала на капот машини. І ще кілька метрів мчав так з нею дорогою. Дорожній інцидент мав місце сьогодні, 10 листопада на одній з вулиць міста. Кермувальник іномарки наїхав на 83-річну бабусю, яка спокійно переходила вулицю через пішохідний перехід. Старенька і не сподівалась, що на цьому острівці безпеки стане жертвою безпечного водія, який, не тільки порушив правила дорожнього руху, але й, очевидно,  перевищив швидкість.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини