Головна Новини Суспільство події У Дніпрі водій збив на пішохідному переході 83-річну пенсіонерку: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі водій збив на пішохідному переході 83-річну пенсіонерку: подробиці

В обставинах події розбираються правоохоронці

10 листопада 2021, 21:43
Поділіться публікацією:

В обласному центрі Дніпровщини під час вуличного ДТП кермувальник автомашини наїхав на пішохідному переході на стареньку бабусю. Від сильного удару вона впала на капот машини. І ще кілька метрів мчав так з нею дорогою. Про це повідомляє "Дніпро оперативне".

У Дніпрі водій збив на пішохідному переході 83-річну пенсіонерку: подробиці

Жінка у лікарні (фото з відкритих джерел)

 Дорожній інцидент мав місце сьогодні, 10 листопада на одній з вулиць міста. Кермувальник іномарки наїхав на 83-річну бабусю, яка спокійно переходила вулицю через пішохідний перехід. Старенька і не сподівалась, що на цьому острівці безпеки стане жертвою безпечного водія, який, не тільки порушив правила дорожнього руху, але й, очевидно,  перевищив швидкість. Пенсіонерка добряче налякалась, адже авто мчало ще кілька метрів вулицею, а вона лежала на його капоті. Нарешті, горе-кермувальник таки різко  загальмував, і пенсіонерка впала з автомобіля та відбулась легким переляком.

На місце наїзду небайдужі свідки викликали поліціянтів та медиків. Стареньку городянку забрали до медичного закладу. Правоохоронці опитують свідків та відтворюють картину ДТП.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Дніпрі зниклий безвісти чоловік був знайдений мертвим у багажнику автомобіляінцидент трапився вчора, 28 жовтня. Повідомляється, що 57-річний місцевий житель вирушив уранці на рибалку, після чого перестав виходити на зв'язок і не повернувся додому. На пошуки зниклого вийшов його син. За інформацією ЗМІ, увечері того ж дня на вулиці Набережній Заводській дніпрянин виявив автомобіль марки Nissan, у багажнику якого лежало бездиханне тіло його батька. Як пише видання, на голові у загиблого було виявлено серйозне поранення.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини