Головна Новини Суспільство події У Дніпропетровській області домашня собака розтерзала обличчя підлітка (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпропетровській області домашня собака розтерзала обличчя підлітка (ФОТО)

Собака напала на дівчину, коли та йшла по вулиці

14 вересня 2021, 19:24
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Дніпропетровській області домашній вихованець напав на підлітка. Про це повідомляє видання ТСН.

У Дніпропетровській області домашня собака розтерзала обличчя підлітка (ФОТО)

У Дніпропетровській області на підлітка напала собака. Фото з відкритих джерел.

Як стало відомо, інцидент стався в селищі Кринички. Повідомляється, що коли 14-річна дівчина йшла вулицею на неї накинувся собака. Тварина повалила підлітка на землю і вчепилася іклами в обличчя.

Як розповіла мати постраждалої, у дівчинки дві рвані рани на щоці і губі. Відразу після інциденту її доставили в медичний заклад, де провели операцію.

Лікарі описують стан постраждалої, як задовільний. Також вони відзначили, що від укусів на обличчі дівчинки можуть залишитися шрами і в майбутньому, може знадобитися пластична операція.

Про те, що сталося родичі потерпілої повідомили в правоохоронні органи. Господарі собаки не відмовляються від відповідальності і готові оплатити лікування підлітка.

У Дніпропетровській області домашня собака розтерзала обличчя підлітка (ФОТО) - фото 2

Фото: ТСН.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Дніпропетровській області загинув підліток. 15-річний хлопець вдихнув газ з балона, який придбала в магазині його дівчина. Відразу після цього він впав замертво. Друзі загиблого звали на допомогу, однак юнака не вдалося врятувати. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Росії неподалік від популярного гірськолижного курорту загинула туристка. Вона перебувала в групі з шести осіб і гіда. Жінка разом з трьома іншими туристками відійшла, щоб зробити фотографію на тлі льодовика. У цей момент на них впали брили льоду. Від отриманих травм вона померла на місці. Ще дві жінки отримали серйозні поранення. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини