Головна Новини Суспільство події Купили газовий балон "для приколу": у Дніпропетровській області загинув підліток
commentss НОВИНИ Всі новини

Купили газовий балон "для приколу": у Дніпропетровській області загинув підліток

Юнак вдихнув газ для заправки побутових приладів

14 вересня 2021, 17:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Дніпропетровській області загинув підліток. Про це повідомляє видання ТСН.

Купили газовий балон "для приколу": у Дніпропетровській області загинув підліток

У Дніпропетровській області загинув підліток. Фото: zhitomir.info

Як стало відомо, інцидент стався в населеному пункті, який знаходиться поблизу з містом Першотравенськ. Повідомляється, що 15-річний хлопець помер після того, як подихав газом із балона для заправки побутових приладів.  

Балон, швидше за все, з газом-ізобутаном, придбала в місцевому магазині його 14-річна дівчина. Разом з ще одним підлітком вони прийшли на городи на околиці міста. Вдихнувши газ, юнак впав як мертвий, друзі покликали на допомогу, проте всі зусилля по його порятунку виявилися марними.

Про інцидент дізналися у правоохоронних органах. Правоохоронці кваліфікують це, як нещасний випадок. Після трагедії з полиць магазину пропали дані газові балони. Відзначається, що в продажу залишилися тільки менш об'ємні.

Як пояснила продавчиня, вона знала, що дітям заборонено продавати такий товар, але дівчина сказала, що вже доросла.

"Це вперше. Ніколи не було, щоб вони брали їх. Перепитали. Вони сказали: "Ми для Тік-Току, для приколу", — як вона пояснила. На цьому все і закінчилося", — розповіла адміністратор магазину.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Сполучених Штатах Америки жінка розстріляла з пістолета власної дитини. На місце подій прибули медики та співробітники правоохоронних органів. На тілі хлопчика були виявлені множинні кульові поранення в області голови. Детально про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в американському штаті Флорида дитина прикинулася мертвою, коли його сім'ю розстріляв зловмисник. Це дозволило маленькій дівчинці вижити. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини