Головна Новини Суспільство події У Дніпропетровській області багатодітна мати побила гінеколога
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпропетровській області багатодітна мати побила гінеколога

В місті Нікополь жінка накинулася на гінеколога через аборт

8 грудня 2021, 23:10
Поділіться публікацією:

В місті Нікополь Дніпропетровського регіону багатодітна мешканка, яка записалась на прийом до місцевого гінеколога, завдала йому побоїв. Про це інформує ТСН, оприлюднивши рішення Нікопольської міськрайонної судової установи.

У Дніпропетровській області багатодітна мати побила гінеколога

Лікар відмовився зробити аборт її подрузі (фото з відкритих джерел)

Матір чотирьох дітей зайшла на прийом до лікаря зі своєю подругою і завдала йому побоїв з тої причини, що він відмовився перервати вагітність її знайомій, яка чекала дитину. Цей інцидент мав місце  в міському медичному закладі. Гінеколог відмовилася робити аборт з тої причини, що у вагітної мешканки Нікополя були проблеми із здоров’ям і така операція ставила під загрозу її життя.

Відмова місцевого лікаря дуже розгнівила багатодітну матір і вона здійснила напад на гінеколога просто на робочому місці. Вона кілька разів вдарила  лікарку по обличчю. В постраждалої медички були встановлені неважкі тілесні пошкодження, зокрема, пошкодження м’яких тканин в ділянці голови.

Нікопольська міськрайонна судова установа розглядала цю справу без потерпілої лікарки. Але багатодітна городянка, яка агресивно поводила себе в лікарні та задала побоїв лікарю, ніяких заперечень не висловлювала, визнала, що була неправа  і попросила вибачення за свою поведінку. Головуючий під час процесу  визнав цю жінку винною за ч.1 ст. 125 ККУ. На мешканку Нікополя наклали штраф в розмірі  850 гривень.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Дніпропетровській області чоловік викинув співмешканку з вікна багатоповерхівки.В результаті події потерпіла отримала множинні травми. Вона була госпіталізована медиками, які прибули на місце подій. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини