Головна Новини Суспільство події У Дніпропетровській області зіткнулися два катери: постраждалі звинувачують колишнього регіонала
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпропетровській області зіткнулися два катери: постраждалі звинувачують колишнього регіонала

Подробиці події стали відомі завдяки свідкам

13 серпня 2020, 13:09 comments1462
Поділіться публікацією:

У Дніпропетровській області два катери зіткнулися лоб в лоб. Постраждалі заявляють, що винуватцем події є екснардеп "Партії регіонів" Андрій Шипко. Про це пише OBOZREVATEL.

У Дніпропетровській області зіткнулися два катери: постраждалі звинувачують колишнього регіонала

Катер, протаранений у Новомоськовську. Фото: dpchas.com.ua

Видання повідомляє, що увечері 8 серпня на річці Самара в Новомосковську катер рухався на величезній швидкості та протаранив сусіднє судно. Після того як все сталося, винуватець зник і навіть не намагався допомогти постраждалим.

За штурвалом перебував колишній народний депутат-"регіонал" Андрій Шипко. Чоловік також є заступником директора Національного інституту раку. Про це розповіли свідки, які допомагали постраждалим.

У коментарі для видання OBOZREVATEL постраждалі розповіли, що в суботу, близько 19:00, катер Campion Allante держ. номер УДД-580К на величезній швидкості врізався в катер, який йшов йому на зустріч. У результаті постраждали шість осіб, двоє з яких зараз перебувають в лікарні у важкому стані, а їх катер отримав пошкодження і почав тонути.

Один з потерпілих поділився, що від удару його викинуло з катера, а його дружина нерухомо лежала вся в крові.

Зараз дві жінки, які постраждали в результаті події, знаходяться в хірургічному відділенні однієї з лікарень Дніпра. Лікарі кажуть, що вони в стані середньої тяжкості. У однієї з жінок зламана щелепа, закрита черепно-мозкова травма, струс мозку і забої. У іншої — забій хребта та зламані ребра. Лікарі кажуть, що обом постраждалим доведеться провести в лікарні не менше місяця. Решта пасажирів протараненого катера відбулися легкими травмами.

Правоохоронні органи відкрили кримінальне виробництво за статтею 291 Кримінального кодексу України — порушення чинних на транспорті правил.

Також відомо, що співробітники прокуратури вже зібрали відеодокази скоєння ДТП, допитали свідків, які підтвердили, що катером-винуватцем аварії керував саме екснардеп Андрій Шипко. Разом з екснардепом в катері знаходився його брат Олексій, який вже 10 років обіймає посаду генерального директора Державного підприємства "Дніпростандартметрологія", і племінник Степан.

Раніше "Коментарі" писали, що в Кривому Розі посеред ночі загорівся прогулянковий катер. Вогонь спалахнув на одному з причалів Кресовського водосховища.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини