Головна Новини Суспільство події У Дніпрі від коронавірусу помер відомий ведучий
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі від коронавірусу помер відомий ведучий

Сам же Летичівський ще 30 квітня повідомив, що потрапив до лікарні з коронавірусом

18 травня 2021, 03:00
Поділіться публікацією:

У Дніпрі в одній з лікарень помер відомий радіоведучий Олександр Летичівський, відомий як один з творців програми "Бородаті анекдоти". Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook театральний діяч Ігор Рувинський.

У Дніпрі від коронавірусу помер відомий ведучий

Олександр Летичівський (фото з відкритих джерел)

"Сьогодні вночі не стало Саші Летичівського... Царство Небесне... Хороший був чоловік. Світлий. Добре прожив життя. Співчуття рідним і близьким, усім, хто знав Сашу багато-багато років", — написав він.

Сам же Летичівський в кінці минулого місяця повідомив, що захворів на коронавірусну інфекцію. Спочатку Олександр лікувався вдома. Пізніше стало відомо, що він потрапив до лікарні.

На жаль, навіть після лікування, врятувати життя телеведучому не вдалося: йому ненадовго стало краще, але хвороба взяла своє. 17 травня телеведучий помер.

Як повідомляли раніше понад 473 тис. доз вакцини Pfizer отримає Україна до кінця травня для щеплення працівників освіти. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. В Україні також готуються до вакцинації людей, які записалися в лист очікування через додаток "Дія", зазначив глава уряду. За його словами, в країні планують відкриття відповідних щеплень центрів. Перші такі пункти відкриють у великих містах. Поставку чергової партії вакцини Pfizer раніше анонсував міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Вона повинна була прибути сьогодні, 17 травня. Також в рамках ініціативи COVAX Україна очікує вакцину AstraZeneca. За останніми даними МОЗ, в Україні з початку вакцинації щеплено від COVID-19 понад 940 тис. Українців. З них отримали дві дози вакцини і завершили вакцинацію майже 18,4 тис.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини