Головна Новини Суспільство події У Дніпрі в квартирі знайшли тіло чоловіка, зв'язане мотузками (ФОТО 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі в квартирі знайшли тіло чоловіка, зв'язане мотузками (ФОТО 18+)

На його голові лежала ганчірка

11 листопада 2021, 19:55
Поділіться публікацією:

В обласному центрі Дніпровщини в замкненій квартирі знайшли тіло місцевого жителя. Воно було зв’язане мотузками, обличчя було накрите ганчіркою. Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі в квартирі знайшли тіло чоловіка, зв'язане мотузками (ФОТО 18+)

Рятувальникам довелося зламати двері (фото з відкритих джерел)

 Сьогодні, 11 листопада до чергової частини патрульної поліції зателефонував дніпрянин і повідомив, що він не може  вийти на зв'язок зі своїм  знайомим. Він так само не міг зайти до квартири, двері були зачинені з внутрішнього боку.

 Представники рятувальної служби виламали двері, щоб зайти в житло. Поліціянти знайшли там мертвого городянина. Він  лежав на підлозі в одній з кімнат.

 За оприлюдненою інформацією, ноги та  тіло покійника були  міцно перев’язані  ременем  та мотузкою, на обличчі намотана стара ганчірка. Геніталії  мужчини також були зв’язані окремою мотузкою. 

Вікна в помешканні були зачинені, все залишилось на своїх місцях. Зараз тут працюють представники слідства та прибув судмедексперт.  Поліціянти з’ясовують всі обставини події.

У Дніпрі в квартирі знайшли тіло чоловіка, зв'язане мотузками (ФОТО 18+) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Дніпрі водій збив на пішохідному переході 83-річну пенсіонеркуВ обласному центрі Дніпровщини під час вуличного ДТП кермувальник автомашини наїхав на пішохідному переході на стареньку бабусю. Від сильного удару вона впала на капот машини. І ще кілька метрів мчав так з нею дорогою. Дорожній інцидент мав місце сьогодні, 10 листопада на одній з вулиць міста. Кермувальник іномарки наїхав на 83-річну бабусю, яка спокійно переходила вулицю через пішохідний перехід. Старенька і не сподівалась, що на цьому острівці безпеки стане жертвою безпечного водія, який, не тільки порушив правила дорожнього руху, але й, очевидно,  перевищив швидкість. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини