Головна Новини Суспільство події У Дніпрі під час вуличних розбірок постраждав дворічний малюк: що відомо про стан дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі під час вуличних розбірок постраждав дворічний малюк: що відомо про стан дитини

Чоловік з ножем і кастетом "зачепив" сина однієї з учасниць бійки

20 жовтня 2021, 22:35
Поділіться публікацією:

В обласному центрі Дніпровщини  просто на вулиці почали битись мешканець міста та його знайома. В результаті цього інциденту травму отримав дворічний хлопчик, якому жбурнув каменюку в обличчя один з чоловіків. Про це сповіщає "Дніпро оперативний".

У Дніпрі під час вуличних розбірок постраждав дворічний малюк: що відомо про стан дитини

Інцидент трапився під бійки (фото з відкритих джерел)

 Конфлікт виник на Слобожанському проспекті. В ньому брали участь троє жителів міста. Одному з них 29 років, іншому 50 років. Також разом з чоловіками розмахувала кулаками 29-річна дніпрянка. Свідком побоїща став дворічний малюк.

Молодший з сильної половини учасників бійки почав шпурляти в супротивника каміння. Ніхто і не подумав в момент прояву агресії, що це небезпечно робити, бо поруч маленька дитина. Один з них таки влучив каменюкою в обличчя маленькому дніпрянину.

 Поки їхали поліціянти, один з розбишак хотів накивати п’ятами. Але його відшукали.  Він не тільки влучив в хлопчика, але й влучив кастетом в свого супротивника. Ще в нього виявили ніж.

Поранений дніпрянин від госпіталізації відмовився. Хлопчик, на щастя, теж  несильно постраждав.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Дніпрі жінка вбила свого малолітнього синаРятувала дитину та його матір бабуся, що навідалася до квартири доньки у Дніпрі. Втім, навіть оперативне звернення жінки до лікарів не гарантувало порятунок її онука. Про це повідомляють у пресслужбі Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області. Хлопчику ще не виповнилося й двох рочків, як його матір, 39-річна мешканка Дніпра, вирішила, що йому досить жити. Жінка вколола сину та собі сильний за дією препарат.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини