Головна Новини Суспільство події У ДБР відзвітували про хід розслідування авіакатастрофи в Харківській області
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДБР відзвітували про хід розслідування авіакатастрофи в Харківській області

За словами представників ГБР, хід розслідування перебуває на особливому контролі керівництва Державного бюро розслідувань

28 вересня 2020, 22:58
Поділіться публікацією:

У Державному бюро розслідувань розповіли про хід справи про авіакатастрофу військового літака АН-26, яка сталася в п'ятницю, 25 вересня. Про деякі деталі прес-служба ГБР пише на сторінці в Facebook.

У ДБР відзвітували про хід розслідування авіакатастрофи в Харківській області

Скріншот відео з відкритих джерел

Так, відомо, що на даний момент порушено кримінальну справу, передбачену ст.416 КК України — "Порушення польотів і підготовки до них, яке призвело до тяжких наслідків".

Представники слідчого органу допитали 40 осіб, пов'язаних якимось чином з польотами повітряного судна, оглянули місця події і останків загиблих. В ході справи було призначено проведення 26 судово-медичних експертиз.

Крім того, представники відомства повідомили про те, що Бюро вилучило документи, які можуть вказати на причини падіння літака і винних. Також, представниками ДБР були затребувані документи з техобслуговування повітряного судна, ремонту та продовження ресурсу літакових двигунів, взяті зразки палива літака.

Раніше, медичними експертами були взяті біоматеріали для проведення ДНК-досліджень у родичів загиблих в авіакатастрофі АН-26 під Чугуєвом. Попередньо, результати будуть готові протягом 2 тижнів.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Харкові призначили дату і час церемонії прощання з курсантами та офіцерами, загиблими під час аварії літака Ан-26. Вона відбудеться вже завтра, 29 вересня, на території міського Меморіалу слави. Йдеться тільки про одного загиблого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини