Головна Новини Суспільство події У Чернівецькій області стріляли у 22-річного військового прикордонника: що відомо про його стан
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернівецькій області стріляли у 22-річного військового прикордонника: що відомо про його стан

У прикордонному загоні встановлюють обставини травмування правоохоронця

23 січня 2022, 16:52
Поділіться публікацією:

На Буковині вночі на 23 січня 22-річного прикордонника місцевого прикордонного загону було тяжко поранено в область грудної порожнини, він перебуває у важкому стані та госпіталізований до медичного закладу. Про це повідомляє УНІАН.

У Чернівецькій області стріляли у 22-річного військового прикордонника: що відомо про його стан

Він у важкому стані (фото з відкритих джерел)

За інформацією, яку отримав представник цього медіа від речника Чернівецького прикордонного загону Сергія Бровка, поки що не з'ясовано, за яких обставин військовослужбовець отримав вогнепальне поранення.

За інформацією спікера цього прикордонного закону, потерпілий військовий самостійно доповів, що йому потрібна термінова медична допомога. Її надали пораненому колезі представники прикордонного наряду, що знаходився по сусідству. А через деякий час потерпілого військового відправили до Путильського медичного закладу.

Сергій Бровко резюмував, що 22-річний військовий зараз при свідомості, але потребує кваліфікованої допомоги медиків.

Про стрілянину вже поінформували представники місцевих силових відомств. Натомість самі чернівецькі прикордонники вже проводять за нічним інцидентом власне службове розслідування.

Нагадаємо, "Коментарі" поінформували, що українського прикордонника знайшли застреленим. Біля українського державного кордону з Румунією виявили тіло військовослужбовця Чернівецького прикордонного загону. 24-річний український прикордонник був на чергуванні. Вранці 19 серпня його тіло без ознак життя неподалік румунського кордону знайшли колеги. На місце одразу викликали поліцію. Слідчо- оперативна група встановила, що на тілі було вогнепальне поранення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини