Головна Новини Суспільство події У Чернівцях жорстоко вбили і пограбували чоловіка, який приїхав купити авто: подробиці моторошного вбивства
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернівцях жорстоко вбили і пограбували чоловіка, який приїхав купити авто: подробиці моторошного вбивства

У чоловіка вкрали 3 тисячі доларів і відібрали у нього життя

13 вересня 2021, 23:36
Поділіться публікацією:

На Буковині,  в лісі виявили страшну знахідку – тіло незнайомої людини. Як виявилось, вбитий родом з Волині й приїхав до Чернівців аби купити собі автомобіль. Двоє місцевих мешканців позбавили його життя. Про це інформує пресслужба Чернівецької обласної прокуратури.

 У Чернівцях жорстоко вбили і пограбували чоловіка, який приїхав купити авто: подробиці моторошного вбивства

Тіло чоловіка викинули в лісі (фото: ГУ Нацполіції у Чернівецькій області)

Як йдеться у повідомленні, 34-річний місцевий молодик і його знайомий із Молдавії скоїли вбивство 52-річного мешканця Волині. Гроші, які були при покійному, а це 3 тисячі доларів, вони присвоїли. Забрали й інші цінності, які він мав при собі. Житель Волині, за попередньою домовленістю хотів придбати у них іномарку.

Зловмисники зустріли приїжджого біля лісу, неподалік населеного пункту Тарашани й почали бити. Вони гамселили його до того часу, поки він не замовк навіки. Криваві долари вони поділили між собою, а тіло залишили на місці злочину.

Поліціянти Буковини розповіли, що вбивці після злочину спробували замести сліди. Правоохоронці вирахували, де вони переховуються  і провели спецоперацію по їх затриманню.12 вересня підозрюваних знайшли в одному з приватних готелів аж на Рівненщині. Допомогли їх арештувати спецпризначенці КОРДу.

"Наразі цим мешканцям Буковини  повідомили про підозру в умисному вбивстві, вчиненому з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб та розбої, поєднаному з насильством (п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 та ч. 4 ст. 187 КК України)",- йдеться в інформації.

Слідство продовжується.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що на Буковині наречений влаштував стрілянину на власному весіллі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини