Головна Новини Суспільство події У центрі Дніпра стався вибух у будинку, двоє людей загинули
commentss НОВИНИ Всі новини

У центрі Дніпра стався вибух у будинку, двоє людей загинули

Люди, які загинули, в момент вибуху перебували у квартирі

15 серпня 2021, 15:34
Поділіться публікацією:

У неділю вранці, 15 серпня, в Центральному районі Дніпра пролунав вибух у двоповерховому будинку. Внаслідок вибуху загинули чоловік і жінка.

У центрі Дніпра стався вибух у будинку, двоє людей загинули

Правоохоронці порушили дві кримінальні справи. Фото: 104.ua

Про це повідомили у поліції міста Дніпра.

Встановлено, що у приміщенні на першому поверсі будинку на вулиці Шмідта стався вибух газоповітряної суміші. Люди, які загинули, в момент вибуху перебували у квартирі.

Правоохоронці порушили дві кримінальні справи, кваліфікувавши подію як нещасний випадок і службову недбалість. Наразі поліція з'ясовує всі причини та обставини трагедії.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, працівники ДСНС і представники газової служби.

Як писали раніше "Коментарі", у Пакистані прогримів вибух на військовому заводі. Як стало відомо, інцидент стався в пакистанському місті Вах, що знаходиться у провінції Пенджаб на сході країни. Повідомляється, що на одному з об'єктів оборонно-промислового концерну "Пакистанські збройові заводи" пролунав вибух. Ударна хвиля була настільки потужною, що вибила вікна в будинках, які розташовані неподалік від заводу.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Росії на хімзаводі прогримів вибух. Повідомляється, що в одному з цехів підприємства пролунав вибух із подальшим горінням. Він був швидко ліквідований системою пожежної безпеки та співробітниками пожежної служби, які прибули на місце інциденту. В результаті події постраждали семеро працівників заводу. Детальніше читайте в нашій статті.

У липні в місті Коростень, Житомирська область, прогримів вибух. Це сталось у зоні відпочинку на River Bank під час святкування свята Івана Купала. Пожежа виникла близько 23 години 9 липня під час масового заходу. До медичного закладу з опіками звернулися троє місцевих жителів, які перебували на заході. Їм призначили амбулаторне лікування. Інформації про інших постраждалих не було.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини