Головна Новини Суспільство події У Буковелі посилили карантин: що треба знати туристам
commentss НОВИНИ Всі новини

У Буковелі посилили карантин: що треба знати туристам

Відпочивальники мають мати із собою ряд документів

4 листопада 2021, 20:50
Поділіться публікацією:

На Івано-Франківщині в зв'язку зі спалахом коронавірусної хвороби посилили режим карантину. Тепер любителі відпочинку в горах, можуть потрапити  у місцеві гірськолижні комплекси, зокрема, у знаменитий Буковель, маючи  коронавірусні сертифікати чи інші необхідні документи.

У Буковелі посилили карантин: що треба знати туристам

Буковель (фото з відкритих джерел)

Про це інформує місцева комісія ТЕБ та НС цього відпочинкового регіону, яка прийняла необхідне рішення.

Перелік  документів, які мають пред’явити приїжджі у відпочинкових закладах  наступні: це – ковідний сертифікат про вакцинацію, або відповідний тест на ковід із зазначеним негативним результатом. Він має бути зроблений  не більше, аніж за 72 години до заїзду на територію регіону.  

 Також  у відпочивальників має бути із собою довідка про одужання від ковіду, що має підтвердження державного порталу електронних послуг  "Дія".

Комісія зобов’язала розмістити інформацію про обов’язкові обмеження і прийняті заходи, що відповідають "червоному" рівню епідемічної небезпеки на всіх сайтах цього регіону.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про нові карантинні обмеження в Україні. 21 жовтня, в Україні набули чинності нові правила пасажирських перевезень. Тепер відповідальними за порушення норм будуть перевізники, на яких поліцейські можуть складати відповідні протоколи. Мар'яна Рева зазначила, що фізичній особі в такому випадку буде загрожувати штраф в розмірі від 17 до 24 тисяч гривень, а юридичну особа оштрафують на суму від 34 до 51 тисячі гривень. Зазначимо, що нововведення мають на увазі наявність у водіїв транспорту і пасажирів у "жовтих", "помаранчевих" і "червоних" карантинних зонах ковідного сертифіката або негативного результату тесту на коронавірус.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини