Головна Новини Суспільство події У Бородянці під завалами знайшли тіла 41 загиблого
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бородянці під завалами знайшли тіла 41 загиблого

У селищі Бородянка Київської області рятувальники розібрали всі завали

20 квітня 2022, 23:11
Поділіться публікацією:

В населеному пункті  Бородянка, що на Київщині,  рятувальники, розбираючи   руїни, що залишились від зруйнованих в часи бойових дій будинків, знайшли  41 загиблого мешканця. Про це інформує  Суспільне.

У Бородянці під завалами знайшли тіла 41 загиблого

Рятувальники закінчили розбирати завали (фото з відкритих джерел)

"На сьогодні розібрали всі завали, знищено повністю 8 багатоповерхових будинків, 32 будинки пошкоджено частково. На території нашої громади знищено приватні будинки — близько 500 будинків знищено повністю. Частково зруйновані або зазнали уражень ще близько 450 будинків", — зазначив   виконувач обов'язків голови Бородянської  селищної ради Георгій Єрко.

Як він розповів, з-під завалів дістали 41 тіло.

"Тих людей, які були розстріляні, їхні рідні й близькі поховали на подвір'ї або на городі. Частину людей ще встигли поховати на цвинтарі, то я думаю, це близько сотні чоловік", — додав посадовець.

Виявляється, загарбники перешкоджали поховати загиблих,  навіть забирати тіла за 10-15 днів після страти.

"Потрібно було йти в комендатуру, з кимось домовлятися, тому що рух по центральних вулицях був заборонений", — додав керівник селищної ради.

Ще Єрко повідомив, що  в разі непокори  загарбники  будь-коли могли розстрілювати  місцевих мешканців.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Київській області знайшли важливу службову документацію окупантівНа  Київщині  військові  Національної гвардії України знайшли службові документи вояків російського модуля розвідки та управління.  В оприлюдненому повідомленні зазначено, що знайдена документація противника стане в пригоді українським військовим, щоб проаналізувати  методи, за допомогою яких ведуть розвідку та управляють військовими угрупуваннями  агресора.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини