Головна Новини Суспільство події У Київській області знайшли важливу службову документацію окупантів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Київській області знайшли важливу службову документацію окупантів (ФОТО)

Ці документи допоможуть краще зрозуміти методи ведення розвідки та управління військами противника

8 квітня 2022, 20:15 comments1232
Поділіться публікацією:

На  Київщині  військові  Національної гвардії України знайшли службові документи вояків російського модуля розвідки та управління. Про це інформує Міністерство оборони України.

У Київській області  знайшли важливу службову документацію окупантів (ФОТО)

У Київській області нацгвардійці знайшли важливу службову документацію військових РФ (фото: t.me/mvs_ukraine)

В оприлюдненому повідомленні зазначено, що знайдена документація противника стане в пригоді українським військовим, щоб проаналізувати  методи, за допомогою яких ведуть розвідку та управляють військовими угрупуваннями  агресора.

Ще знахідка  допоможе в  припиненні функціонування відповідного програмного забезпечення,  щоб було можливо ефективно протидіяти російським військовим угрупуванням.

У Київській області  знайшли важливу службову документацію окупантів (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Росія готує маніпуляції, щоб налаштувати Європу проти українців. Росія готує маніпуляції про "поганих" українців, щоб навмисно демонізувати Україну у світі, зважаючи на те, що мільйони людей змушені були виїхати за кордон через початок війни. Таку заяву зробили в Центрі протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони. Згідно з оприлюдненою інформацією, фейки про "поганих" українців зокрема поширює російський пропагандист Соловйов. Він поширив ніким не підтверджену інформацію, що нібито українські біженці розписали квартиру російськомовного грека, який здав їм свою квартиру в Афінах. Фейк з'явився після того, як Греція засудила дії РФ в Україні. Також з'являється інформація про погроми в магазинах нібито українськими молодиками. Ці фейки російські медіа також нічим не підтверджують. Адже Росія навмисно розповсюджує фейки про українських біженців, щоб налаштувати Європейську спільноту проти українського народу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини