Головна Новини Суспільство події У Борисполі у військову частину влучила ракета: постраждали люди
commentss НОВИНИ Всі новини

У Борисполі у військову частину влучила ракета: постраждали люди

Дві з трьох ворожих ракет збили

9 березня 2022, 00:15 comments2116
Поділіться публікацією:

Над містом Бориспіль,  це -35 км на південний схід від Києва, було збито дві з трьох російських ракет. Про це інформує в соціальних мережах міський голова Борисполя Володимир Борисенко.

У Борисполі у військову частину влучила ракета: постраждали люди

Ворог випустив 3 ракети по місту (фото з відкритих джерел)

За його словами, він повідомляє про важливу оперативну  інформацію. На місто був спрямований удар  3 ракет, дві ракети було ліквідовано  військовими ППО.

Посадовець з Борисполя повідомив, що третя ракета влучила  на територію військової  частини.  Саме з цієї причини тривогу в Борисполі  було не оголошено, адже наперед було відомо, куди спрямовані удари противника. 

При цьому в Національній  поліції   повідомили, що внаслідок влучення снарядом є поранені.

Як зазначено, був авіаудар, спрямований на  військову  частину  в районі Борисполя. Сьогодні о 18 години агресор завдав удару в районі Бабкіна, є постраждалі

Зараз представники поліції  здійснюють  огляд близьких до цієї території  помешкань на можливість наявних  пошкоджень. Дані щодо кількості та стану потерпілих уточнюються.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у житловий будинок у Чернігові вночі потрапила ракета. У місті Чернігів ракета потрапила до житлового будинку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Держспецзв'язку. Так, за інформацією джерела, приблизно о 2:45 у центрі міста пролунав гучний звук. Як з'ясувалося, до житлового будинку потрапила ракета. Внаслідок цього виникла пожежа на двох нижніх поверхах будинку. Повідомляється, що поки що про постраждалих немає жодної інформації. У пресслужбі ДСНС Чернігівської області розповіли, що попадання боєприпасу у фундамент, трапилося у будинку по вулиці Реміснича.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини