Головна Новини Суспільство події У Болгарії загорівся автобус з туристами, які їхали на відпочинок у Стамбул
commentss НОВИНИ Всі новини

У Болгарії загорівся автобус з туристами, які їхали на відпочинок у Стамбул

Туристичний автобус був з турецькими номерами і за невідомої поки що причини загорівся на ходу

8 вересня 2020, 10:49
Поділіться публікацією:

Біля столиці Болгарії Софії сталася надзвичайна подія — загорівся автобус, який віз туристів на відпочинок в Стамбул. Про це повідомляє місцевий телеканал БНТ1.

У Болгарії загорівся автобус з туристами, які їхали на відпочинок у Стамбул

Відомо, що в службу порятунку сигнал надійшов учора о 23:15. Автобус був з турецькими номерами і за невідомої поки що причини загорівся на ходу. На місце вирушили кілька пожежних бригад, які гасили автобус і місцевість навколо, оскільки була небезпека лісової пожежі. Тим часом 9 туристів евакуювалися і чекали на узбіччі. На щастя, ніхто з людей не постраждав, проте автобус разом з багажем згорів дотла.

У Болгарії загорівся автобус з туристами, які їхали на відпочинок у Стамбул - фото 2

Нагадаємо, у Японії затонуло величезне судно, в якому знаходилося близько 6000 корів і майже півсотні членів екіпажу. Відомо, що судно-скотовоз Gulf Livestock 1, що працює під прапором Панами, 2 вересня потрапило в зону дії тайфуну "Майсак". У Східно-Китайське море відразу ж після сигналу лиха вийшло 4 кораблі берегової охорони та авіація. На жаль, поки врятувати вдалося лише одного моряка, який розповів, що їх судно вийшло з Нової Зеландії 14 серпня і мало прибути в Китай 4 вересня. Філіппінець повідомив, що вони потрапили в сильний шторм, який викликав тайфун: у корабля відмовив двигун, після чого його накрила екстремальна хвиля і Gulf Livestock 1 пішов на дно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини