Головна Новини Суспільство події У автотрощі на Вінниччині загинули люди: що відомо про трагедію
commentss НОВИНИ Всі новини

У автотрощі на Вінниччині загинули люди: що відомо про трагедію

На Вінниччині сталася смертельна аварія

27 листопада 2021, 20:37
Поділіться публікацією:

В п'ятницю, на дорозі "Стрий-Ізварине", в межах Вінницького району сталася аварія за участю трьох автівок. В результаті загинуло двоє людей. Про це повідомляють на сайті прес-служби Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

У автотрощі на Вінниччині загинули люди: що відомо про трагедію

Потерпілі загинули на місці аварії, фото Нацполіції

Відомо, що неподалік селища Вороновиця вантажівка марки Iveko Stralis з причепом виїхала на зустрічну смугу, де в неї врізалися два легкових автомобілі. Повідомляється, що водій вантажівки робив маневр розвороту на дорозі в темний час доби, близько 18:20.

Від отриманих травм в результаті зіткнення подружжя загинуло на місці події. Чоловік та жінка були уродженцями села в Гайсинському районі. Загиблим було 60 та 58 років, вони їхали в легковому автомобілі марки Volkswagen Touran.

На місце прибули поліціянти та медики "швидкої", які госпіталізували потерпілих, що перебували в салоні легковика Citroen Berlingo. Ця автівка теж потрапила в аварію. Двоє людей 29 років отримали численні травми різного ступеню тяжкості, відомо, що це водій та пасажир.

Водій вантажівки травм не отримав, за кермом їхав тверезим. Наразі поліціянти розшукують свідків аварії та проводять слідчі дії.

За фактом загибелі людей відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб).

Якщо вина водія буде доведена в суді, йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років. Однак наразі нікому не оголошена підозра.

Як повідомляв портал "Коментарі", у ДТП у Львівській області загинув відомий футбольний тренер.

У автотрощі на Вінниччині загинули люди: що відомо про трагедію - фото 2
У автотрощі на Вінниччині загинули люди: що відомо про трагедію - фото 3
У автотрощі на Вінниччині загинули люди: що відомо про трагедію - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини