Головна Новини Суспільство події Турки проти спецназу: на одному з найбільших ринків України відбулася масова бійка - ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

Турки проти спецназу: на одному з найбільших ринків України відбулася масова бійка - ВІДЕО

Спецсили СБУ спробували вивезти з торгової точки партію тканини і фурнітури

28 жовтня 2020, 08:08 comments2302
Поділіться публікацією:








На одному з найбільших ринків України представники турецької громади побилися зі співробітниками СБУ. На "Сьомий кілометр", що в передмісті Одеси, спецназ приїхав, щоб вилучити партію товару в рамках розслідування. Про це повідомляє видання "Думська".

Турки проти спецназу: на одному з найбільших ринків України відбулася масова бійка - ВІДЕО

Сутички на "Сьомому кілометрі". Фото: Думська

Спецназ Служби безпеки повинен бути забрати партію тканини та фурнітури. Однак зробити це відразу не вдалося. Захищати товар кинувся власник.

"Підприємець навіть хотів підпалити себе. Він облився бензином, але його, на щастя, утримали. Представники турецької громади, які приїхали його підтримати, були дуже агресивно налаштовані. Вони кидалися на спецпризначенців, а ті ледь не відкрили вогонь у відповідь", — сказано в повідомленні.

В результаті, спецпризначенці разом з товаром виявилися в оточенні. А власник партії тканини опинився в лікарні. Після всього, що сталося, йому стало погано.


Коли на ринок з'їхалися громадські діячі та журналісти, ситуація трохи заспокоїлася. У якийсь момент група "Альфа" все ж прорвала оточення турків і партію товару вивезла. Трьох людей затримали.


Відомо, що розслідування, в рамках якого співробітники СБУ і приїхали на ринок, стосується ухилення від податків в особливо великих розмірах. Шевченківський суд Києва дав дозвіл на вилучення товару. Серед підозрюваних громадян Туреччини поки що немає.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що в США жінки влаштували бійку в супермаркеті через карантин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини