Головна Новини Суспільство події ВІДЕОФАКТ: в супермаркеті через карантин жінки влаштували бійку
commentss НОВИНИ Всі новини

ВІДЕОФАКТ: в супермаркеті через карантин жінки влаштували бійку

60-річна американка напала на іншу жінку, яка, за її словами, не дотримувалася правил карантину в розпал коронавірусу

7 серпня 2020, 10:08 comments1204
Поділіться публікацією:








В одному з супермаркетів США, в місті Колорадо-Спрінгс, побилися жінки. А все через те, що одна з покупчинь не захотіла дотримуватися правил карантину в розпал коронавірусу, пише The Sun.

ВІДЕОФАКТ: в супермаркеті через карантин жінки влаштували бійку

Повідомляється, що 60-річна Лора Барр в супермаркеті напала на іншу жінку, яка, за її словами, не дотримувалася правил карантину. Очевидці кажуть, що Лора влаштувала бійку, хапала жінку за волосся і штовхалася, поки їх не розборонила касир магазину. Цікаво, що, за словами очевидців, Лора і сама була без маски та не дотримувалася соціальної дистанції. В результаті, Барр затримали поліцейські. Яке покарання загрожує пенсіонерці, не повідомляється.

Нагадаємо, в США троє озброєних підлітків випадково проникли на закриту територію резиденції, яка належить президенту Дональду Трампу. Відомо, що 15-річні хлопці з АК-47 намагалися сховатися від копів на своєму авто. Побачивши погоню і патрульні машини, що рухаються назустріч, юнаки кинули авто і перелізли через паркан особняка Мар-а-Лаго в Палм-Біч. Хлопці не підозрювали, що його власником є сам президент Дональд Трамп. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини