Головна Новини Суспільство події Турист покритикував готель – і отримав два роки в’язниці: як це можливо
commentss НОВИНИ Всі новини

Турист покритикував готель – і отримав два роки в’язниці: як це можливо

Чоловік лише висловив своє невдоволення обслуговуванням

19 липня 2023, 00:25 comments1230
Поділіться публікацією:

Турист покритикував готель – і отримав два роки в’язниці: як це можливо

Таїланд (фото з відкритих джерел)

 Виявляється, в Таїланді залишати в інтернеті неприємні відгуки стосовно закладу, в якому відпочиваєш, небезпечно: тебе можуть не тільки захейтити, а й заарештувати.

Американець Веслі Барнс не знав про це, тому написав про сервіс готелю Sea View Resort те що думав: що там "непривітний персонал і жахливий менеджер ресторану", що "ніхто ніколи гостям не посміхається", "персонал поводить себе так, наче йому ніхто не потрібен", а адміністратор ресторану, чех за національністю, "надзвичайно грубий і неввічливий". Свій відгук чоловік закінчив порадою для тих, хто збирається на відпочинок у Таїланд: знайдіть собі інше місце – те, де вам будуть раді.

Адміністрації готелю відгук не сподобався – мовляв, він був образливий. Барнса попросили його видалити. А коли той відмовився, поскаржилися поліції, буцімто постоялець зводить на них наклеп. Оскільки наклепи в Таїланді суворо караються законом (штраф у розмірі 6 300 доларів або два роки увязнення), поліція миттєво примчалась, забрала скандаліста і посадила за грати.

На щастя, через два дні Веслі Барнса відпустили – після того, як у справу втрутилася адміністрація американського вебсайту TripAdvisor, на якому Веслі Барнс розмістив відгук про тайський готель. (TripAdvisor – відома платформа, на якій мандрівники можуть залишати свої враження про місця, які відвідали).

Після перемовин відгук Барнса видалили, а звинувачення проти нього зняли. Однак туристичний сайт вирішив застерегти своїх читачів від неприємностей. І залишив на сторінці, присвяченій Sea View Resort, попередження про те, що цей готель висунув кримінальне звинувачення проти користувача сайту через написаний ним і розміщений в інтернеті відгук.

Попереджений – значить, озброєний. Не кожного невдоволеного туриста буде кому рятувати з тайської вязниці.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в Південній Кореї влада платить молоді 500 доларів за те, щоб не сиділа вдома




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Эдвард

19 липня 2023, 05:55

А я как раз собирался на Таиланд... у меня пенсия 2520 грв. то есть 65 долларов - могу себе позволить.... но не поеду! Раз такое обслуживание - не поеду.... Поеду лучше в Одессу-маму!!! Приезжайте! Правда вчера и сегодня ночью одичалые московии бомбили как будто прощались навсегда... но это временно! Пальмира у Черного моря - ждет вас!!!


Новини