Головна Новини Суспільство події Трагедія на Гаваях: відомий актор помер після нападу акули
commentss НОВИНИ Всі новини

Трагедія на Гаваях: відомий актор помер після нападу акули

Зірка кіно Тамайо Перрі став жертвою нападу акули

24 червня 2024, 14:13 comments1389
Поділіться публікацією:

Відомий серфер та актор Тамайо Перрі загинув після нападу акули. Це сталося, коли він катався на серфі біля Козячого острова.

Трагедія на Гаваях: відомий актор помер після нападу акули

На зірку "Піратів Карибського моря" напала акула

Тамайо Перрі, відомий своїми ролями у фільмі "Пірати Карибського моря" та серіалі "Поліція Гаваїв", був також професійним серфером та рятувальником. У день трагедії вирішив провести час на океані. Колеги-рятувальники, які прибули на місце, виявили його на березі вже без життя, із серйозними травмами від укусів акули.

"Жертва була ідентифікована як професійний серфер і рятувальник Гонолулу Ocean Safety Тамайо Перрі, 49 років, який був констатований мертвим на місці події і отримав травми від кількох укусів акули. Він займався серфінгом під час перерви в роботі рятувальника у водах біля Козячого острова. доставили його на берег на водному мотоциклі", — йдеться у заяві.


Перрі народився в 1975 році і почав займатися серфінгом у 12 років. Його вміння та харизма допомогли йому виграти престижний турнір Pipeline Masters і зробили його одним із найкращих серферів світу.

Окрім спортивної кар'єри Тамайо брав участь у рекламних кампаніях для таких брендів, як Coca-Cola і Nissan, і став обличчям кількох марок спорядження для серфінгу.

Тепер співтовариство серферів та його шанувальники сумують з приводу його раптової смерті. Влада проводить розслідування, щоб дізнатися подробиці події та можливо переглянути заходи безпеки на популярних пляжах.

Раніше "Коментарі" писали, що останніми роками кількість нападів акул на туристів у різних куточках світу різко зросла, викликаючи занепокоєння серед відпочиваючих на популярних курортах. Газета Daily Express опублікувала список восьми країн, де акули найчастіше нападають на людей. Важливо відзначити, що враховано лише випадки неспровокованих нападів, коли туристи не намагалися контактувати із хижаками.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини