Головна Новини Суспільство події Тіло знайшли біля смітника: у Хмельницькій області затримали дев'ятикласника за вбивство 55-річної жінки
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіло знайшли біля смітника: у Хмельницькій області затримали дев'ятикласника за вбивство 55-річної жінки

Трагедія сталася в містечку Дунаївці

16 лютого 2022, 23:55
Поділіться публікацією:

Працівники поліції Хмельницької області  провели затримання старшокласника в містечку Дунаївці.  Підліток, що навчається в дев’ятому класі, позбавив життя 55-річну жінку. Труп городянки  побачили перехожі зранку 15 лютого неподалік сміттєзвалища.  На ньому було багато синців та ран. Поліціянти перевірили інформацію про те, що ввечері покійна  розпивала горілку із своїм приятелем та його 14-річним сином. Поліціянти  знайшли їх обох, після розмови підліток признався, що скоїв вбивство.

Тіло знайшли біля смітника: у Хмельницькій області затримали дев'ятикласника за вбивство 55-річної жінки

Юнак посварився з гостею під час застілля (фото з відкритих джерел)

У відділення поліції інформація про цю трагічну пригоду та знайдений, закривавлений  труп  жінки неподалік  смітника, надійшла 15 лютого. Тому правоохоронці почали перевіряти версію про причетність до злочину знайомих покійної городянки. Вони опитали і дорослого, і малого жителів містечка, як загинула їх знайома. 14-хлопець після цього сказав, що вбив  старшу містянку. Вона, не спитавши дозволу, взяла його цигарки.

 Як розповіли в поліцій, старший з членів родини ліг відпочивати. В цей час його син почав сваритись з приятелькою батька. Розлючений підліток наносив старшій жінці удари, використовуючи сковорідку та качалку. Потім він покинув помешкання. Його батько зранку побачив в коридорі  тіло померлої знайомої і заніс його на смітник неподалік  їх житла.

Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Неповнолітньому вбивці "світить" 15 років колонії або довічне позбавлення волі. Зараз неповнолітній підозрюваний знаходиться в місцевому СІЗО. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Хмельницькій області вбили та зґвалтували молоду жінку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини