Головна Новини Суспільство події У Хмельницькій області вбили та зґвалтували молоду жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Хмельницькій області вбили та зґвалтували молоду жінку

На місце події виїхала криміналістична лабораторія та слідчо-оперативна група

27 жовтня 2021, 22:55 comments1418
Поділіться публікацією:

В Хмельницькій області, в місті Кам'янець-Подільський вбили і скоїли сексуальне насильство над місцевою 37-річною   мешканкою. Понівечену молоду жінку розшукала її матір. Про це інформує відділ комунікацій Нацполіції  Хмельниччини.

У Хмельницькій області вбили та зґвалтували молоду жінку

Тіло доньки знайшла її мати (поліція Хмельницької області)


За інформацією поліціянтів, матір знайшла зниклу доньку на дорозі неподалік старого цвинтаря і повідомила про це лихо поліцейських. В епіцентр біди прибули представники  криміналістичної лабораторії та слідчо-оперативної групи з міста Хмельницький разом із начальником ГУ Нацполіції Хмельниччини Андрієм Чайковським.

 Тіло вбитої городянки завезли на судово-медичну експертизу.  Порушене кримінальне провадження за кваліфікацією ч. 2 ст. 115 ККУ. Це умисне вбивство.

 Зараз хмельницькі поліціянти  шукають підозрюваного, який посягнув на життя і честь молодої городянки.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Хмельницькій області пасинок жорстоко зарізав свого 38-річного вітчима. У населеному пункті Славута на Хмельниччині сьогодні сталося побутове вбивство. 24-річний городянин позбавив життя свого 38-річного нерідного батька. Його дружина викликала медиків і правоохоронців, але вони не встигли надати потерпілому допомогу, він пішов із життя. 

За інформацією поліціянтів, названий батько та його названий син разом спілкувались за пляшкою. Потім почали сперечатись та сваритись, не знайшовши порозуміння. Молодший член родини вдарив старшого ножем, який лежав на столі та пошкодив одну з легень. Перелякана жінка повідомила про біду поліціянтів та сповістила медиків, але травмований швидко пішов із життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Денис

28 жовтня 2021, 08:36

Кто вам эти конченые тексты сочиняет? Увольте его нахрен, возьмите ребенка, он менее тупые обороты будет использовать.


Новини