Головна Новини Суспільство події Терпець урвався: "євробляхери" зібралися під Верховною Радою
commentss НОВИНИ Всі новини

Терпець урвався: "євробляхери" зібралися під Верховною Радою

Акція "євробляхерів" заблокувала весь урядовий квартал

3 листопада 2020, 11:44
Поділіться публікацією:

У Києві на вулиці Грушевського проходить акція протесту "євробляхерів". Демонстранти на автомобілях вишикувалися біля входів до Верховної Ради. Про це повідомляють організатори акції — громадське об'єднання "АвтоЄвроСила" в Facebook.

Терпець урвався: "євробляхери" зібралися під Верховною Радою

Учасники акції протесту вимагають від влади виконання передвиборчих обіцянок — а саме, прийняти законопроект № 3704, який дозволить розмитнювати автомобілі за доступною ставкою.

Відзначається, що учасники акції з'їхалися з усієї України. Акція передбачається довгостроковій — протестувальники вже встигли встановити польову кухню.

Крім автовласників, в Києві проходить ще одна протестна акція — на площі Конституції зібралися підприємці. Представники малого бізнесу вимагають від влади зберегти спрощену систему оподаткування.

Терпець урвався: ”євробляхери” зібралися під Верховною Радою - фото 2

Як повідомляв портал "Коментарі", поліція Києва перейшла на посилений режим патрулювання вулиць. Порядок у столиці забезпечуватимуть патрулі поліції спільно з бійцями Нацгвардії. Для забезпечення порядку залучать також кінологів і вибухотехніків. Посилений режим вводиться у зв'язку з раніше анонсованого масовими акціями.   Організатори мітингів і акцій попередили, що у своїх заходах будуть залучати автотранспорт. У зв'язку з цим, рух на деяких вулицях у Києві може бути ускладнене. Поліцейські просять водіїв враховувати цю незручність і планувати об'їзні маршрути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини