Головна Новини Суспільство події Telegram і WhatsApp дали масштабний збій в Європі
commentss НОВИНИ Всі новини

Telegram і WhatsApp дали масштабний збій в Європі

На проблеми з WhatsApp скаржаться в країнах Центральної Європи, а також в Росії, Іспанії, Італії та Португалії

8 лютого 2021, 23:47
Поділіться публікацією:

В Європі і в Росії сьогодні не працювали кілька мессенжерів. Так, в месенджерах Telegram і WhatsApp стався масштабний збій.

Telegram і WhatsApp дали масштабний збій в Європі

Telegram і WhatsApp (фото з відкритих джерел)

Багато користувачів не могли користуватися додатком, пише сервіс Downdetector

За даними сервісу, переважна більшість, понад 60% користувачів месенджера Telegram поскаржилися на проблеми з підключенням, ще більше 10% повідомили про проблеми з відправкою повідомлень, багато користувачів не могли підключитися. 

Проблеми в роботі месенджера виникли в Україні, Білорусі, Франції, Австрії, і ще деяких країнах Європи. Також мессенжер перестав працювати в Москві, користувачі скаржилися на повну зупинку роботи.

У користувачів месенджера WhatsApp також виникають проблеми з підключенням. Не можуть підключитися до сервера більше 70% користувачів. Ще понад 10% користувачів WhatsApp, що не можуть авторизуватися. Додаток "висить".

Через кілька годин   месенджери відновили свою роботу в повному обсязі.

Нагадаємо, у зв'язку з пандемією вперше в історії людства стався збій в освітньому процесі по всьому світу. Про це заявляє міжнародна організація Save the Children. На піку пандемії кількість учнів, які припинили відвідувати навчальні заклади досягало 1,6 мільярда, це 90% від усіх, хто відвідує навчальні заклади. Через скорочення фінансування освіти і зростання бідності, спровокованого коронавірусів, понад 9 млн дітей можуть більше ніколи не повернутися в школи.

Економічні наслідки епідемії загрожують довести до злиднів ще від 80 до 115 млн дітей, що також позначиться на відвідуваності навчальних закладів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини