Головна Новини Суспільство події Таємниця авіакатастрофи рейсу MH370
commentss НОВИНИ Всі новини

Таємниця авіакатастрофи рейсу MH370

Що насправді сталось з рейсом MH370? Найбільша авіаційна загадка всіх часів.

8 березня 2023, 14:55 comments2517
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

8 березня виповнюється дев'ята річниця таємничого зникнення літака Malaysia Airlines. Досі невідомо, що сталося з Boeing 777 і 239 пасажирами та членами екіпажу, які перебували на борту, серед яких було два українці. Американська морська робототехнічна компанія Ocean Infinity заявляє, що має нові докази, які можуть привести до виявлення літака. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guarduan.

Таємниця авіакатастрофи рейсу MH370

Найбільша авіаційна загадка всіх часів: рейс MH370

Сім’ї загиблих просять поновити пошук літака, що здійснював рейс MH370, який зник дев’ять років тому. Авіакатастрофа стала найбільшою загадкою авіації, після того, які літак зник над Південнокитайським морем під час польоту з Куала-Лумпура до Пекіна 8 березня 2014 року.

Після зникнення літака були організовані пошуки Малайзією, Китаєм і Австралією, які безрезультатно завершились у січні 2017 року. Американська морська робототехнічна компанія Ocean Infinity заявляє, що має нові докази, які можуть виявити літак.

"Поки ми залишаємося в невіданні щодо того, що сталося з MH370, ми ніколи не зможемо запобігти подібній трагедії. Відповідно, ми вважаємо надзвичайно важливим, щоб пошуки MH370 були проведені до кінця", — заявили в компанії.

За основною теорією пілот літака Захарі Ахмад Шах після того, як увійшов у повітряний простір В’єтнаму зробив різкий поворот та полетів в бік Індійського океану. Літак зник з радарів, проте мав періодичний зв’язок з геостаціонарним супутником. За його даними літак пролетів близько шести годин і упав у невідомому місці, коли закінчилось паливо. За іншою версією за підривом літака були росіяни, які таким чином намагались відвернути світову увагу від анексії Криму.

Після зникнення MH370 понад 20 уламків, які, ймовірно, походять від літака, викинуло уздовж узбережжя Африки та островів в Індійському океані.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сталась авіакатастрофа в Італії: в повітрі зіткнулись два літаки.

Також "Коментарі" писали про те, що Іран таємно постачає Росії велику кількість боєприпасів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини