Головна Новини Суспільство події Святкували парубочий вечір: у Карпатах перекинулося авто з туристами
commentss НОВИНИ Всі новини

Святкували парубочий вечір: у Карпатах перекинулося авто з туристами

Весілля відкладати через подію не будуть

30 вересня 2021, 23:24
Поділіться публікацією:

На Львівщині перевернулось авто з туристами.  Травми різної тяжкості отримало 5 пасжирів, зокрема, і жених, в якого за кілька днів мало бути весілля. Ця пригода мала місце в населеному пункті Волосянка в районі курортного міста Славське. Про це інформує ТСН.

Святкували парубочий вечір: у Карпатах перекинулося авто з туристами

У Карпатах перекинулося авто з туристами (фото: dsns.gov.ua)

За інформацією поліції, кермувальник Уазика був п’яним за кермом. В салоні було 7 туристів. Коли вони хотіли виїхати на карпатську вершину, то авто перевернулось.

 В місцевий медичний заклад привезли безпечного кермувальника та 2 його туристів зі Львова. Ще один потерпілий – місцевий мешканець. Всі отримали травми у вигляді переломів.

 Виявляється, так приїжджі собі розважались в Карпатах, влаштували перед весільними урочистостями вечірку для парубків. А потім ще вирішили піднятись на одну з місцевих вершин. Щоб було швидше, львів’яни винайняли кермувальника з всюдиходом. А пригода, яка ледве не вартувала хлопцям життя, сталась на висоті майже 1200 метрів. Просто вони не побачили, що кермувальник, якому вони довірили власну безпеку, був теж "під градусом".

Жених, видно, родився в сорочці, адже йому найбільше поталанило серед всіх інших. Він має лише кілька синців, тому переносити весільні урочистості непотрібно. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що чоловік, який рятував туристів у Карпатах, розповів нові подробиці смертельного вибухуЯк відомо,  на карпатських вершинах, де мандрували наші земляки, сталась трагедія в той час, коли мало спалахнути багаття. Загинули наші співвітчизники, є потерпілі. Як їх рятували, як попали туди рятувальники, адже в горах немає ні доріг, ні зв’язку. І які нові версії виникають, що хоч якось пояснюють, те, чому можна було запобігти. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини