Головна Новини Суспільство події Чоловік, який рятував туристів у Карпатах, розповів нові подробиці смертельного вибуху
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік, який рятував туристів у Карпатах, розповів нові подробиці смертельного вибуху

На гору Кукул продовжують йти туристи

16 вересня 2021, 23:45
Поділіться публікацією:

Як відомо,  на карпатських вершинах, де мандрували наші земляки, сталась трагедія в той час, коли мало спалахнути багаття. Загинули наші співвітчизники, є потерпілі. Як їх рятували, як попали туди рятувальники, адже в горах немає ні доріг, ні зв’язку. І які нові версії виникають, що хоч якось пояснюють, те, чому можна було запобігти. Про це інформують журналісти ТСН.

Чоловік, який рятував туристів у Карпатах, розповів нові подробиці смертельного вибуху

Чоловік розповів про жахливу трагедію (фото: Національна поліція України)

Місцевий житель, пан Андрій одним з перших приїхав до людей, які зазнали лиха. Він сказав, що мандрівники хотіли піднятись на вершину Кукул. Але не склалось. На своєму вездиході, інакше туди не доїдеш,  цей гуцул першим вивіз з місця лиха переляканих людей: двох діток, яким 2 і 5 років, старших чоловіків та медичку. Один з них зазнав контузії під час вибуху.

 Полонини та місця навколо цієї вершини дуже мальовничі. Але місця такі, де можна втратити голову. Бо там земля просто напхана мінами та снарядами з тих кривавих війн, які прокотились краєм. Прибульці, які йдуть в гори за  романтикою, не всі знають про це. А є такі, що відають про небезпеку, але йдуть і смертельно ризикують. Українських подорожуючих, які закохані в Карпати, це не стримує.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на полонині Карпат сталася трагедія, є загиблі та травмовані.На полонині, що розташована неподалік від села Вороненка, що у Надвірнянському районі, група туристів з дітьми зробила привал та розпалила багаття. Повідомляється, що на горі перебувало 10 людей з двома дітьми з Коломийського району. Раптом стався вибух. Відомо, що у результаті вибуху загинуло двоє чоловіків 29 та 36 років. На місце викликали рятувальників та "швидку". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гість

17 вересня 2021, 10:23

Нє в долині, а на полонині (луга высоко в горах).


Новини