Головна Новини Суспільство події Студенту в Києві стало зле після щеплення: хлопця не врятували
commentss НОВИНИ Всі новини

Студенту в Києві стало зле після щеплення: хлопця не врятували

Остаточний висновок про причини смерті ще не надали

19 вересня 2021, 19:20 comments1619
Поділіться публікацією:

Студенту в Києві стало зле після щеплення: хлопця не врятували

Покійний третьокурсник Володимир Сало, фото інституту

У Києві 19-річний студент пройшов вакцинацію, але вже увечері для нього викликали "швидку". Про це повідомляє ТСН.

Відомо, що покійний Володимир Сало навчався на третьому курсі Українського гуманітарного інституту. Хлопець 13 вересня, близько 14 години отримав вакцину від COVID-19. Близько 20 години в хлопця підвищилася температура тіла, йому стало гірше. У студента були судоми, через хвилин 20 Володимир перестав дихати.

На допомогу студенти покликали медичного працівника закладу. Відомо, що медики інституту викликали "швидку" і  робили реанімацію. Після прибуття "швидкої" фельдшер протягом години намагався реанімувати хлопця. Однак всі зусилля були марними — юнак помер в той день.

Через три дні після смерті хлопця, його поховали в Львівській області. Прощалися з Володимиром студенти, адміністрація й викладачі інституту.

Відомо, що у довідці про смерть хлопця вказано, що причиною смерті стала серцево-легенева недостатність, а також набряк легень. Втім, медичні дослідження проводитимуть ще місяць й лише тоді назвуть остаточну причину смерті 19-річного студента.

Друзі та товариші відзиваються про покійного добрими словами, кажуть, що Володимир мав добре серце, завжди був активним та веселим. Того дня, 13 вересня, хлопець якийсь час добре почувався й грав в ігри з друзями.

Володимир Сало з села Добросин був наймолодшим в родині. Юнак гарно навчався, був соціально активним, працював у якості репетитора англійської мови.

Як повідомляв портал "Коментарі", двох дітей на Донбасі знайшли мертвими в скрині. Попередньо, діти гралися й залізли до скрині.
У старій скрині їм нічим було дихати, там двом малюкам не вистачило кисню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини