Головна Новини Суспільство події Смерть двох дітей на Донбасі: у поліції повідомили нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Смерть двох дітей на Донбасі: у поліції повідомили нові подробиці

Діти задихнулися, тому що їм не вистачило кисню

19 вересня 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

Двоє дітей, яких знайшли мертвими в будинку, де вони жили, у населеному пункті Нікольське Донецької області, загинули від задухи.

Смерть двох дітей на Донбасі: у поліції повідомили нові подробиці

Правоохоронці повідомили, чому на Донеччині малолітні брат та сестра загинули у скрині (фото facebook.com, Артем Кисько)

У старій скрині їм нічим було дихати, там двом малюкам не вистачило кисню. Про це повідомляє в соціальних мережах керівник кримінальної поліції Донецької області Артем Кисько.

Як поінформував правоохоронець, діти під час гри залізли в стару скриню для одягу і вона закрилася.

За його словами, тільця двох малюків виявили при огляді поліцейські в одному з житлових приміщень. Хлопчик і дівчинка шукали собі розваг, полізли в стару скриню для одягу, зачепивши кришку, яка і закрилася намертво.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли, що в Донецькій області малолітніх брата і сестру знайшли мертвими у скрині. Минулої суботи в населеному пункті Нікольське Донецької області зникли діти з однієї родини, яким виповнилося 7 і 10 років. Через деякий час їх виявили в домашній скрині, але діти вже не подавали ознак життя.

Про те, що не стало її сина і дочки, поліцейським розповіла їхня матір. Жінка розповіла, що вона з чоловіком рано вранці пішла на роботу, діти у цей час були вдома самі. Поліцейські відразу почали пошуки. У цих заходах брали участь інші працівники поліції Донецької області, залучали пошукових собак. За певний проміжок часу дітей знайшли вдома, у домашній скрині. Як розповіли поліцейські, ця сім'я перебуває на обліку в Службі захисту дітей. Працівники поліції вже попереджали батьків, щоб не зловживали спиртним і пам'ятали про свої сімейні обов'язки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини