Головна Новини Суспільство події Страшна ДТП під Одесою з шістьма загиблими: з'явилися подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Страшна ДТП під Одесою з шістьма загиблими: з'явилися подробиці (ВІДЕО)

Поліція повідомила подробиці страшної аварії на трасі Одеса-Рені: серед загиблих четверо колишніх однокласників і сімейна пара

18 липня 2020, 16:05 comments2604
Поділіться публікацією:








Сьогодні, 18 липня, в Одеській області сталася жахлива ДТП, в результаті якої загинули шестеро людей, а ще троє – постраждали, серед яких дитина 2018 року народження. Про це інформує обласне управління Національної поліції.

Страшна ДТП під Одесою з шістьма загиблими: з'явилися подробиці (ВІДЕО)

Фото: od.npu.gov.ua

Аварія сталася о 08:00 поблизу села Саф'яни Ізмаїльського району. За попередньою версією поліції, через виїзд ВАЗ на зустрічну смугу сталося зіткнення з Mitsubishi Outlander. На жаль, загинули шість чоловік. Ще трьох, серед яких – одна дитина, з травмами різного ступеня важкості відправили до лікарні.

Поліція вже встановила всіх учасників ДТП. Так, у ВАЗ їхали четверо 23-річних чоловіків, які є колишніми однокласниками і проживають у Ренійському районі. Повідомляється, що вони повертались з відпочинку – всі загинули. Тоді як п'ятеро членів сім'ї із Ізмаїла в Mitsubishi прямували у село Приморське Кілійського району. За кермом авто перебував 63-річний водій, його 60-річна дружина сиділа на передньому сидінні: пара померла на місці аварії. Ще троє пасажирів у лікарні з травмами.


Розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Призначено низку експертиз.

Нагадаємо, сусіди розповіли про фігуранта страшного ДТП під Києвом Антона Желепу: "Спав голим на лавці та відбив нирку дружині".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини