Головна Новини Суспільство події Страшна аварія на Вінниччині забрала життя шести дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Страшна аварія на Вінниччині забрала життя шести дітей

У ДТП на Вінниччині загинули діти віком від 2 до 12 років.

23 серпня 2023, 20:10
Поділіться публікацією:

Під час зіткнення легковика  ВАЗ з вантажівкою  DAF пізнього вечора, 22 серпня, загинули  керманич легкового авто  та 11  пасажирів, які були в салоні. Про це інформують у Відділі комунікації поліції Вінницької області.

Страшна аварія на Вінниччині забрала життя шести дітей

ДТП на Вінниччині (фото з відкритих джерел)

"За попередньою інформацією слідства, в результаті зіткнення ВАЗу із вантажним автомобілем DAF загинули водій легковика та 11 його пасажирів, серед яких 6 дітей віком від 2 до 12 років", — зазначено в інформації.

Ще вінницькі поліцейські повідомляють, що 42-річний керманича вантажного автомобіля затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання,  працівники слідства запланували ряд експертиз для того, щоб встановити  причини та обставини автотрощі.

При цьому, поліцейськими  поінформовано, що за фактом ДТП з тяжкими наслідками розслідують кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкції статті передбачають для винуватця  покарання до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Польщі бус з українцями потрапив в ДТП. Аварія сталася о 2 годині ночі у Титушині біля Хелма. Речник Люблінського воєводського управління поліції, підполковник Анджей Фіоль розповів, що в ДТП загинула жінка, яка була пасажиром буса. Він додав, що після аварії всі пасажири, які їхали в автобусі, були доставлені в лікарню. У 2 осіб були виявлені тілесні ушкодження. Стало відомо, що 44-річний українець-водій, був тверезим. Поліція розслідує деталі інциденту. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини