Головна Новини Суспільство події Стало відомо, як проходитиме призов на строкову військову службу у квітні-червні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як проходитиме призов на строкову військову службу у квітні-червні

В Україні комплектування ЗСУ здійснюється за рахунок військовозобов’язаних та резервістів

7 квітня 2022, 21:44
Поділіться публікацією:

В Генеральному  штабі Збройних Сил України повідомили, що весняного  призову на строкову військову службу до ЗСУ та інших військових формувань цього року не проводитимуть. Про це інформують  представники  вітчизняного оборонного відомства.

Стало відомо, як проходитиме призов на строкову військову службу у квітні-червні

Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив, що весняний призов на строкову військову службу (фото з відкритих джерел)

Зараз, через військову агресію з Росії та для того, щоб забезпечити оборону держави  оголошена загальна мобілізація.

На час  проведення в країні  загальних мобілізаційних заходів, комплектування вакансій в ЗСУ та  в інших військових формуваннях буде здійснюватись  за рахунок мобілізованих  військовозобов’язаних та резервістів.

З цієї причини, потреби в проведенні чергової призовної  кампанії в нашій країні  із залученням молоді для строкової  військової служби у квітні-червні 2022 року нема.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російські окупанти не випускають чоловіків з окупованих районів Запорізької області. Окупанти з Росії не дозволяють виїхати  чоловікам з окупованих ними  територій Запорізького регіону. Про це інформують в  Генеральному штабі  Збройних сил України. Як тут додають, в тимчасово окупованих  районах  вже зафіксовано   нестачу найбільш необхідних в повсякденні товарів,  особливо продовольчого краму. За оприлюдненою інформацією військових,  далі  це може привести до  ситуації, коли ускладниться гуманітарна ситуація  в регіонах, де зараз тимчасово перебувають російські  загарбники.  

 Також "Коментарі" інформували про те, що захисники Маріуполя знищили два танки окупантів.Захисники Маріуполя продовжують героїчно боротися з окупантами та знищувати їхню техніку та живу силу. Наші воїни обрушили вогонь на кілька ворожих танків у Маріуполі. За інформацією бійців "Азова", техніка супротивника була знищена. На підтвердження своїх слів військові опублікували відео з місця подій.
 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини