Головна Новини Суспільство події Російські окупанти не випускають чоловіків з окупованих районів Запорізької області
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти не випускають чоловіків з окупованих районів Запорізької області

На тимчасово окупованих територіях фіксується зростання дефіциту товарів першої необхідності

7 квітня 2022, 20:55
Поділіться публікацією:

Окупанти з Росії не дозволяють виїхати  чоловікам з окупованих ними  територій Запорізького регіону. Про це інформують в  Генеральному штабі  Збройних сил України.

Російські окупанти не випускають чоловіків з окупованих районів Запорізької області

Росія проводить приховану мобілізацію (фото з відкритих джерел)

"У Запорізькій області російські окупанти заборонили виїзд особам чоловічої статі у бік підконтрольної українській владі території", — інформують представники Генштабу ЗСУ.

Як тут додають, в тимчасово окупованих  районах  вже зафіксовано   нестачу найбільш необхідних в повсякденні товарів,  особливо продовольчого краму.

За оприлюдненою інформацією військових,  далі  це може привести до  ситуації, коли ускладниться гуманітарна ситуація  в регіонах, де зараз тимчасово перебувають російські  загарбники.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що СБУ встановлює поіменні списки окупантів, що вчиняли звірства на Київщині. Працівники Служби безпеки продовжує роботу на територіях, що були звільнені від російських окупантів, встановлюючи причетних до звірств в Київській області та тих, хто підтримував і допомагав нелюдам. Про це повідомив речник Служби безпеки Артем Дехтяренко. Станом на 7 квітня вже зібрано чимало свідчень місцевих мешканців, яким вдалося вижити у пеклі під окупацією. Опитано дві тисячі громадян-свідків, виявлено 33 колаборанта, 15 мародерів. Працівникам СБУ вдалося встановити поіменні списки російських військових, що вчиняли геноцид нашого народу та злочини проти миру й безпеки людства. Робота зі збору доказів воєнних злочинів російських окупантів продовжується в більше 20 населених пунктах області. Зібрану інформацію долучатимуть до матеріалів кримінальних проваджень.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини