Головна Новини Суспільство події Стало відомо, що буде з іноземкою, яка вкусила поліцейського в Рівному
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що буде з іноземкою, яка вкусила поліцейського в Рівному

Працівники ЦНАП, кажуть, намагалися спілкуватися толерантно, проте відвідувачі підняли справжній скандал

8 травня 2021, 02:00
Поділіться публікацією:

Громадянка Швеції покусала поліцейського в Києві. Сталося це в Центрі надання адмінпослуг., Повідомляє ТСН.

Стало відомо, що буде з іноземкою, яка вкусила поліцейського в Рівному

Скандал в Рівному (фото з відкритих джерел)

Туди жінка прийшла з двома знайомими, тому що хотіла рівненську прописку. Однак відмовилася в приміщенні надягати маску. На зауваження не реагувала, з друзями влаштували скандал. Тому на місце викликали поліцію.

Поліцейський відштовхує одну з жінок і намагається вивести з приміщення іншу. Вона чинить опір. Це відео з камер спостереження і один з ключових моментів конфлікту, де покусали поліцейського.

Працівники ЦНАП, кажуть, намагалися спілкуватися толерантно, проте відвідувачі підняли справжній скандал. Але навіть після жінка намагалася копам довести, що вони не повинні бути в масках. Жінці, яка вкусила поліцейського загрожує до 2 років за гратами. Чоловікові, який був з нею, світить штраф в 17 тисяч гривень: за порушення карантину,  п'янство в громадському місці та дрібне хуліганство.

Як повідомляли раніше жінці, яка в передмісті Рівного минулого року вбила свого чоловіка, кілька разів вистрілила у свою дочку підлітка і намагалася накласти на себе руки, суд оголосив вирок. Про це повідомляє пресслужба Рівненської обласної прокуратури. Суд постановив призначити їй примусове лікування в одній з медичних установ. Прокурори в суді змогли довести, що минулого року обвинувачена у твоєму жорстокому злочині навмисне застосувавши самозарядний пістолет "ПМР", вистрілила в голову своєму чоловікові, від чого він помер на місці події. Потім з того ж зброї жінка намагалася застрелити свою дитину. Більш детально читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tsn.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини