Головна Новини Суспільство події Суд виніс вирок викладачці, яка застрелила чоловіка і поранила 13-річну дочку
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд виніс вирок викладачці, яка застрелила чоловіка і поранила 13-річну дочку

Згідно з висновком психолого-психіатричної експертизи жінка несамовита

29 квітня 2021, 22:31
Поділіться публікацією:

Жінці, яка в передмісті Рівного в минулому році вбила свого чоловіка, кілька разів вистрілила в свою дочку підлітка і намагалася накласти на себе руки, суд оголосив рішення. Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної прокуратури.

 Суд виніс вирок викладачці, яка застрелила чоловіка і поранила 13-річну дочку

Суд (фото з відкритих джерел)

Суд постановив призначити їй примусове лікування в одному з медичних установ. Прокурори в суді змогли довести, що минулого року обвинувачена в твоєму жорстокому злочині навмисне застосувавши самозарядний пістолет "ПМР", вистрілила в голову своєму чоловікові, від чого він помер на місці події. Потім з того ж зброї жінка намагалася застрелити свою дитину.

"Згідно з висновком психолого-психіатричної експертизи жінка несамовита. Рішенням суду до неї застосовані примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу з надання психіатричної допомоги із суворим наглядом", — повідомили в прокуратурі.

Нагадаємо, генеральна прокуратура повідомила про те, що мати, яка намагалася продати власного новонародженого сина за 400 тисяч гривень, засудили на шість років за фактом торгівлі людьми.

Відомо, що горе-матір'ю виявилася 19-річна жителька міста Маріуполь Донецької області, яка протягом двох місяців шукала клієнтів, які будуть готові купити у неї дитину. За отримані гроші дівчина планувала придбати житло і автомобіль. У прокуратурі також розповіли, що мати спеціально не ставала на обов'язкове врахування в лікарню під час вагітності, оскільки спочатку в її планах не було залишити малюка собі. Жінку затримали в момент отримання 400 тисяч гривень від "покупця" в серпні 2020 року, а дитину направили в лікарню для постійного спостереження лікарів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини