Головна Новини Суспільство події Стало погано в трамваї: у Львові пасажири двічі запустили серце чоловіка (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало погано в трамваї: у Львові пасажири двічі запустили серце чоловіка (ВІДЕО)

Його дружина хоче особисто їм віддячити

24 вересня 2021, 20:25
Поділіться публікацією:

В столиці Західної України небайдужі містяни зберегли життя пасажиру просто в салоні трамвая, якому там стало зле. Серце в старшого галичанина зупинялось двічі й стільки ж разів міські рятувальники відновлювали роботу цього головного людського органу. Про це інформує ТСН.

Стало погано в трамваї: у Львові пасажири двічі запустили серце чоловіка (ВІДЕО)

Пасажира доставили в реанімацію (фото з відкритих джерел)

Коли літній містянин вхопився за серце і почав падати на підлогу, транспорт відразу зупинився. Водійка  з аптечкою почала шукати серед присутніх медиків.  На щастя, знайшлися небайдужі, які відразу взялись за порятунок хворого.

Вміло проведені заходи з реанімації, які робили майбутні лікарки, що студіюють медицину у виші, допомогли зберегти потерпілому життя. Вони розповідають, що рятували галичанина разом з незнайомими хлопцями.

Медики, які під’їхали просто до трамвая, забрали його в реанімацію.

Важливо, що пенсіонер, який їхав до рідної домівки з роботи, міг туди й не повернутись. Залишалось кілька зупинок, коли в нього різко погіршилось самопочуття.

Серце в пацієнта реанімації давно хворе. Ще минуло річ він перехворів на інфаркт. Дружина дуже вдячна незнайомим рятувальникам. Вона говорить, що особисто відшукає всіх, аби висловити їм вдячність за порятоване життя найближчої для неї людини.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Львові за життя бореться 5-річна дівчинка, у якої вражено 80% легеньЛікарі Львівського обласного медичного закладу  "Охматдит"зараз борються за життя маленької мешканки цієї області, яка захворіла на коронавірус. Ситуація, яка виникла з юною пацієнткою, непроста. Адже, у хворої інфіковано вірусом 80% легень.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини